Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OlabilirKızlar çatlatma iğnesi oldum bugün 7. Gün belime kramp atıyor alt karnımda kasıklarımda hissiyat başladı ve rahim krampları yaşıyorum sizce hamilelik olabilir mi????? LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZi paylaşırmısınız
Ya çok teşekkür ederim görüşünü yazdığın içinOlabilirinşallah öyledir.
Bende pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum umarım miniklerimiz bizledrKızlar çatlatma iğnesi oldum bugün 7. Gün belime kramp atıyor alt karnımda kasıklarımda hissiyat başladı ve rahim krampları yaşıyorum sizce hamilelik olabilir mi????? LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZi paylaşırmısınız
Yaa aynı gün olmuşuzBende pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum umarım miniklerimiz bizledr![]()
Arada sol kaşığım da ağrı oluyor bide ayakta kalınca. Ama aşılama yapıldı bana belirtiler belki aynı olmayabilir. İnşallah güzel haberler alırız canımYaa aynı gün olmuşuzinşallah canım Allah güzel haberler almayı nasip etsin İkimizede . Sende etkileri var mı benimki gibi
Hadi inşallahArada sol kaşığım da ağrı oluyor bide ayakta kalınca. Ama aşılama yapıldı bana belirtiler belki aynı olmayabilir. İnşallah güzel haberler alırız canım![]()
1 Nisan da merkezimize gel kan testi yapalım direk dedi ama dayanabilir mıyım bilmiyorum 7 yıldır bekliyorum gerçi 1 hafta daha beklerizHadi inşallahtest günün ne zaman idrar testi yapıp moralini bozma benim doktorum kesinlikle idrar testi yasak dedi direk kan
Benim 4 tane oluşmuştu doktor iyi dedi1 Nisan da merkezimize gel kan testi yapalım direk dedi ama dayanabilir mıyım bilmiyorum 7 yıldır bekliyorum gerçi 1 hafta daha beklerizsenin kaç yumurtan vardı canım
Sperm tahlilinz de sorun yoksa olur canım neden olmasın 4 yumurta çok güzel benceBenim 4 tane oluşmuştu doktor iyi dedi
Sperm tahlili yapmadık ama olumsuz sonuç alırsak ki inşallah almayız o zaman yaptırıcazSperm tahlilinz de sorun yoksa olur canım neden olmasın 4 yumurta çok güzel bence
Amin canım güzel düşün güzel olsun.Sperm tahlili yapmadık ama olumsuz sonuç alırsak ki inşallah almayız o zaman yaptırıcazumarım olur Allah bizi sevindirir