Kızlaarr yiğeninize bi bakın nedir bu çıkıntı?

isaretkiz

...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
662
1.175
113
Arkadaşlar bugün 2li teste gittim inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırım, Allah herkesin çocuğunu sağlıklı sıhhatli etsin inşallah. Bu fotoğrafı bugün verdi doktor cinsiyeti göremedim dedi ama altta bi çıkıntı var ya işte o kordon mu yoksa cinsiyet şeysi mi anlamadım ben. 12 haftalığınız buarada :) tecrübeli arkadaşlarıma sormak istedim. Hepinize sağlıklı günler, güzel bebişler

Eklentiler

• DSC_9830.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 192
Son düzenleme:
Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin nm sonucunda inşlh temiz çıkar ama kaç haftalık oldugunu yazmamışın ben resimden birsey anlayamadım açıkçasıı sağlıklı olsundaa cnmm

Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin nm sonucunda inşlh temiz çıkar ama kaç haftalık oldugunu yazmamışın ben resimden birsey anlayamadım açıkçasıı sağlıklı olsundaa cnmm
Amin canım çok teşekkür ederim 12 haftalık olduk bugün hayırlısıyla inşallah :)

sanki yan durmus dogru mu bakiyrom bilmiyorm ama ayagida olablir pipişide olabilr:)) saglikla al kucagina insallah

Amin canım cümlemizde inşallah :) valla bende anlamadım yan gibi sanki heyecandan soramadımda doktora detaylı :)
yan evet cunku gogus çıkıntısı o kadar yuksek olur mu diye düşündüm bi an :) allah gönlüne göre versin canim bi avazda dogsun inşallah sağlıkla

ilk gebelik mi

hayırlısı cnm allah bir avazda kurtarsın cnmm

ufacik bebegin pipisi bu kadar belli olur mu diye düsündüm bi an :) her ne olacaksa cinsiyeti saglikla alirsiniz insaallah kucaginiza. güzel günler dilerim :)

ufacik bebegin pipisi bu kadar belli olur mu diye düsündüm bi an :) her ne olacaksa cinsiyeti saglikla alirsiniz insaallah kucaginiza. güzel günler dilerim :)
güldürdün beni canım yaa pipisi çıkmamıştır heralde teyzesi daha ama hani bu nub teorisi falan varya belki ona göre bellidir diye düşündüm :) Amin inşallah çok teşekkür ederim :)

Genital nub cikintisi canim ve 12. Haftada erkektede kizdada ayni boyutta oluyo kizinki asagida kaliyo uzanmiyor erkekte yukari dogru uzuyor. O klitorisde olabilir pipide

Ayyy yesin onu teyzesi Allah sağ sağlim bir avazda kurtarsın inşallah nur topu gibi bir tosuncuk olsun mini minnacık pembis yanaklı nazlı bir kız olsun ama en önemlisi sağlıklı anasına babasına hayırlı bir evlat olsun insallahhhhh Aminnn

Amin aminnn teyzesi inşallah darısı tüm isteyenlere inşallah hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…