Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin nm sonucunda inşlh temiz çıkar ama kaç haftalık oldugunu yazmamışın ben resimden birsey anlayamadım açıkçasıı sağlıklı olsundaa cnmmArkadaşlar bugün 2li teste gittim inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırım, Allah herkesin çocuğunu sağlıklı sıhhatli etsin inşallah.Bu fotoğrafı bugün verdi doktor cinsiyeti göremedim dedi ama altta bi çıkıntı var ya işte o kordon mu yoksa cinsiyet şeysi mi anlamadım ben. tecrübeli arkadaşlarıma sormak istedim. Hepinize sağlıklı günler, güzel bebişler
Amin canım çok teşekkür ederim 12 haftalık olduk bugün hayırlısıyla inşallah :)Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin nm sonucunda inşlh temiz çıkar ama kaç haftalık oldugunu yazmamışın ben resimden birsey anlayamadım açıkçasıı sağlıklı olsundaa cnmm
sanki yan durmus dogru mu bakiyrom bilmiyorm ama ayagida olablir pipişide olabilr:)) saglikla al kucagina insallahArkadaşlar bugün 2li teste gittim inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırım, Allah herkesin çocuğunu sağlıklı sıhhatli etsin inşallah.Bu fotoğrafı bugün verdi doktor cinsiyeti göremedim dedi ama altta bi çıkıntı var ya işte o kordon mu yoksa cinsiyet şeysi mi anlamadım ben. 12 haftalığınız buarada :) tecrübeli arkadaşlarıma sormak istedim. Hepinize sağlıklı günler, güzel bebişler
Amin canım cümlemizde inşallah :) valla bende anlamadım yan gibi sanki heyecandan soramadımda doktora detaylı :)sanki yan durmus dogru mu bakiyrom bilmiyorm ama ayagida olablir pipişide olabilr:)) saglikla al kucagina insallah
yan evet cunku gogus çıkıntısı o kadar yuksek olur mu diye düşündüm bi an :) allah gönlüne göre versin canim bi avazda dogsun inşallah sağlıklaAmin canım cümlemizde inşallah :) valla bende anlamadım yan gibi sanki heyecandan soramadımda doktora detaylı :)
Evet canım ilk gebelik inşallahilk gebelik mi
Amiinnn kız erkek hiç önemli değil, ama işte merak ediyor insan :)yan evet cunku gogus çıkıntısı o kadar yuksek olur mu diye düşündüm bi an :) allah gönlüne göre versin canim bi avazda dogsun inşallah sağlıkla
Amin canım Allah razı olsun inşallah :)hayırlısı cnm allah bir avazda kurtarsın cnmm
ufacik bebegin pipisi bu kadar belli olur mu diye düsündüm bi an :) her ne olacaksa cinsiyeti saglikla alirsiniz insaallah kucaginiza. güzel günler dilerim :)
güldürdün beni canım yaa pipisi çıkmamıştır heralde teyzesi daha ama hani bu nub teorisi falan varya belki ona göre bellidir diye düşündüm :) Amin inşallah çok teşekkür ederim :)
Genital nub cikintisi canim ve 12. Haftada erkektede kizdada ayni boyutta oluyo kizinki asagida kaliyo uzanmiyor erkekte yukari dogru uzuyor. O klitorisde olabilir pipideArkadaşlar bugün 2li teste gittim inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırım, Allah herkesin çocuğunu sağlıklı sıhhatli etsin inşallah.Bu fotoğrafı bugün verdi doktor cinsiyeti göremedim dedi ama altta bi çıkıntı var ya işte o kordon mu yoksa cinsiyet şeysi mi anlamadım ben. 12 haftalığınız buarada :) tecrübeli arkadaşlarıma sormak istedim. Hepinize sağlıklı günler, güzel bebişler
Yine cinsiyet belli değil yani :)Genital nub cikintisi canim ve 12. Haftada erkektede kizdada ayni boyutta oluyo kizinki asagida kaliyo uzanmiyor erkekte yukari dogru uzuyor. O klitorisde olabilir pipide
Amin aminnn teyzesi inşallah darısı tüm isteyenlere inşallah hayırlısıylaAyyy yesin onu teyzesiAllah sağ sağlim bir avazda kurtarsın inşallah nur topu gibi bir tosuncuk olsun mini minnacık pembis yanaklı nazlı bir kız olsun ama en önemlisi sağlıklı anasına babasına hayırlı bir evlat olsun insallahhhhh Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?