• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kızlaarrr

evlaefe

Guru
Pro Üye
11 Mart 2013
9.618
13.001
498
Ya kızlar kafama bısey takıldı 2 haftadın catlak kremo dıyorum ayy bırıde cevap versın.kımse onemsemıyo mu gebelıkte catlamayı.cevap beklıyorum
ben catlıcamm :))))

canım ben 2 gebeliğimde de mustela çatlak kremini kullandım 4.aydan itibaren..hiç çatlağım yok çok şükür...

ben hiçbişey kullanmadım çatlamaz diye düşündüm.karnımada bakıyodum çatlak falan yok.umursamadım.birde aynada bakarımki göremediğim alt taraflar haritaya dönmüş :52:
mutlaka bişey kullan.vazelin önermişlerdi denemedim.son ayımda aktardan karışım yağ aldım kendisi hazırladı.ama zaten olan olmuştu :43:

ben bişey kullanmadım o kadar yoğunluğun içinde vakit ayırmak zor geldi.çokda takmıyorum bu tipşeyleri.çatlamadıbir yerim çünkügenetik annemdede olmamış pek.bence cilt elastikiyetiyle ilgili.mesela ben ne zaman cilt bakımına gitsem ne kullanıyorsun cildinin nem oranı cok yüksek diyorlar.sanırımbiraz genetik etkiliyor.yoksa çok dikkat etsende çatlıyorsun:)sevgiler

Ayy kızlarr
benı kımse anlamamıs :) )))
dedım kı ben catlak kremı ıcın satıs konusu actım kımsee alakadar olmadı.ben cokk sukur ıkı dogum yaptım tedbırımle lıerac kulladım 2 tane catlagım var oda yanda karnımda bı cıt yok .yanı kızlar onemsemıyomu dıyorum catlamayı.
Alakadar olan olmadıya ona sasırdımm

Back
X