Kizlaarrrrr !!!!!Hamile kalamiyorum

Kizlarr merhaba aranıza yeni katıldım. 1.5 yıllık evliyim bir dış gebelik ve bebeğin gelişmemesi nedeniyle kürtajım var. Kürtajı 6 ay once oldum. Kurtajdan beri ara ara ağrılarım var. Ve her ayın 1 günü beni hareket ettirmeyecek şekilde oluyor. Doktora gidiyorum birşey çıkmıyor. Ama hamilede kalamiyorum. Her adet döneminde test yapmaktan kafayı yiyeceğim. Şimdide bir gün var 6 gün öncesinden başladım test yapmaya ama negatif. Sizlerin varmı bir önerisi..
Öncelikle bu konuda fazla panik halindesin gibi anlaşılıyor. Doktora gittiğinde her tetkiki yaptı mı? Rahim filmini herkes yaptırmıyor mesela sen çektirdin mi? İçinde bulunduğun ruh halini bende yaşadım her ne zaman artık olmuyo boşver dedim kendime gebe kaldım.

Ne güzel işte yumurtlaman erkenden instagramda bir gebenin günlüğü var o da adetten 2gun sonra yumurtlama olmus hamile kalmis
Doğrudur hani değişmesi bir sıkıntı yaratır mı diye erken yumurtlamak iyi olmaz diyorlar birde

Öncelikle bu konuda fazla panik halindesin gibi anlaşılıyor. Doktora gittiğinde her tetkiki yaptı mı? Rahim filmini herkes yaptırmıyor mesela sen çektirdin mi? İçinde bulunduğun ruh halini bende yaşadım her ne zaman artık olmuyo boşver dedim kendime gebe kaldım.
Benim bir kürtajım var kurtajdan önce çekilmişti rahim filmi zaten o ay hamile kalmıştım. Kürtajdan sonra birdaha cekilmedi

Doğru söylüyorsunuz ama yapamıyorum. Adet bitince kafamdan atabiliyorurm ama adet yaklastikca acaba deyip başlıyorum. Testlere.
Sizi çok iyi anlıyorum, Aynen bu şekilde nerdeyse 5 yıl geçirdim. Bazen hiçbirsorun yokken hamile kalınamıyor. Ama elbet bir sebebi vardır bulunamıyordur.
Siz kürtaj ve dış gebelik sonrası hiç soğan suyu kürü yaptınız mı? Hani rahmi bu yöntemle tam temizlemek bence iyi bir fikir olabilir.
Sonrasındaki ayda Yumurtalarınızı güçlendirmek adına çörekotu bal tarçın. Denemediysen bir kere dene derim. Mucizenin nasıl nerden geleceğini bilemeyiz🥰

Sizi çok iyi anlıyorum, Aynen bu şekilde nerdeyse 5 yıl geçirdim. Bazen hiçbirsorun yokken hamile kalınamıyor. Ama elbet bir sebebi vardır bulunamıyordur.
Siz kürtaj ve dış gebelik sonrası hiç soğan suyu kürü yaptınız mı? Hani rahmi bu yöntemle tam temizlemek bence iyi bir fikir olabilir.
Sonrasındaki ayda Yumurtalarınızı güçlendirmek adına çörekotu bal tarçın. Denemediysen bir kere dene derim. Mucizenin nasıl nerden geleceğini bilemeyiz🥰
Evet Ayşe hanım sizinle konuşmuştuk tekrar yazanlar olunca 🤣henüz başlamadım soğan kürünü çünkü adet olamadım henüz bu ay Bekliyorum testte negatif

Özel iyi bir doktora gitmenizi öneririm. Detaylı ultrason çeker hemde belki bi sorun varsa tedavi eder.. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız

Back
X