23 kasımCanim 23 aralik olamaz kasimdaki adet tarihini soyle
23 kasım
Çok teşekkür ederim canm5 hafta oluyor keseyi gorebilirsin
6 oluyor canim yanlis yazdimÇok teşekkür ederim canm
Şuan eşinin telefonundan gidiyorum telefonum garnatideGoogle play store a gebelik takvimi yaz indir hafta ve gun olarak takip edebilirsin
Sende durumlar nasil sende bebek mi bekliyirsunÇok teşekkür ederim canm
Ben 10 haftalik hamileyim bebisimi bekliyorum .Sen gidersen kalbi bile duyabilirsin vakti gelmis gibi hic gittin mi dr aSende durumlar nasil sende bebek mi bekliyirsun
Hayır sadece kan testi yaptırdım bbm kayinvalidem çok takıntılı hep bekleyin bekleyin diyor bu yüzden bende biraz beklemek istiyorumBen 10 haftalik hamileyim bebisimi bekliyorum .Sen gidersen kalbi bile duyabilirsin vakti gelmis gibi hic gittin mi dr a
Olur mu oyle sey k valideni dinleme bu haftalarda kanamalar olabilir dr gormesi lazim ben dr kontrolünde olmama ragmen kac kez kanama yasadim .Kullandigim ilaç ve igneler korudu bebegimi .Hem vitamine de hemen baslaman gerekiyor esine soyle hemen gidin randevu alip .Ihmal etme canim bulup kaybetmek daha zorHayır sadece kan testi yaptırdım bbm kayinvalidem çok takıntılı hep bekleyin bekleyin diyor bu yüzden bende biraz beklemek istiyorum
Haklısın da laf geçmiyor ama haftaya gidicem insOlur mu oyle sey k valideni dinleme bu haftalarda kanamalar olabilir dr gormesi lazim ben dr kontrolünde olmama ragmen kac kez kanama yasadim .Kullandigim ilaç ve igneler korudu bebegimi .Hem vitamine de hemen baslaman gerekiyor esine soyle hemen gidin randevu alip .Ihmal etme canim bulup kaybetmek daha zor
Kv ile mi yaşıyorsunHaklısın da laf geçmiyor ama haftaya gidicem ins
Evim ayrı gündüzleri yemek yiyoruz gece evimize gidiyoruz ve kötü yani 2 çocuğumKv ile mi yaşıyorsun
2 çocuklar çok zor olucakKv ile mi yaşıyorsun
Allah yardimcin olsun2 çocuklar çok zor olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?