KIZLAE ACIL BAKARMISINIZ BETA HCH

Glstn1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
22
4
6
27
KIZLAR BNM SON ADET TARIHIM 23 kasim KAN TESTI YAPTIRDIM BETA HCG 2329.63 CIKTI SIZCE BEBEGIM KAC HAFTALIK DOKTOR SADECE GEBELIK VAR DEDİ

Son düzenleme:
Canim 23 aralik olamaz kasimdaki adet tarihini soyle

Google play store a gebelik takvimi yaz indir hafta ve gun olarak takip edebilirsin

Ben 10 haftalik hamileyim bebisimi bekliyorum .Sen gidersen kalbi bile duyabilirsin vakti gelmis gibi hic gittin mi dr a
Hayır sadece kan testi yaptırdım bbm kayinvalidem çok takıntılı hep bekleyin bekleyin diyor bu yüzden bende biraz beklemek istiyorum

Hayır sadece kan testi yaptırdım bbm kayinvalidem çok takıntılı hep bekleyin bekleyin diyor bu yüzden bende biraz beklemek istiyorum
Olur mu oyle sey k valideni dinleme bu haftalarda kanamalar olabilir dr gormesi lazim ben dr kontrolünde olmama ragmen kac kez kanama yasadim .Kullandigim ilaç ve igneler korudu bebegimi .Hem vitamine de hemen baslaman gerekiyor esine soyle hemen gidin randevu alip .Ihmal etme canim bulup kaybetmek daha zor

Haklısın da laf geçmiyor ama haftaya gidicem ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…