kızlar 1 yılı geçti hala olmuyor teselli edin neolur

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
kızlar iş yerindeyim.. bağıra bağıra ağlamak istyorum boğazım düğümleniyo 3 gün geçmişti adetim az önce adet oldum tüplerim dışında kontrollerim yapıldı bir sorun yok eşimdede bir sorun yok.. daha beklemelimiyim bi sorun yokkende böyle geç hamile kalan varmı.. bir sorun olmasa neden olmasın ki

canım bizim 9 ay oldu nerdeyse hala olmadı. tek yumurtalıklayım bende,zamanı var olacak elbet stres yapma ve düşünme, enbüyük etken bu zaten.olacağı varsada olmuyor bende gün sayıyorum her ay,hata yapıyoruz aslında. geçen ay benimde 3 gün geçmişti buay 2 gün erken geldi. Sabırrrr

cnm sabı rdiye diye 12 ay btti.bnde heray gün sayıyorum.çok yıpratıcı yumurtlamayı kaçırmamaya çalışmak hersey cok zor Allahım ne zormuş

Canım bir rahim filmi çektrimeni tavisye ederim. Hem sorun varsa görürsün yoksa da rahim filminden sonra hamile kalan çok

busene son tatilime çıkacağım sırf bebek için. bütün maaşım tatillere gitti buyaz :) bence tek sebep stres arkadaşlar,ben napiim tek yumurtalıklayım :S daha vahim ya olmazsa diye çok üzülüyorum. hepimize dua ediyorum tez vakitte sevindirsin Allahım çift çizgiyi göstertsin... AMinn

yumurtalıklarım çok iyimiş.. peki bnun dışında hamile kalmak için ne yapablirm tüp filmi için beklemek istyorum. tüpler için yapabilecegm btkisel bşey varmı

busene son tatilime çıkacağım sırf bebek için. bütün maaşım tatillere gitti buyaz :) bence tek sebep stres arkadaşlar,ben napiim tek yumurtalıklayım :S daha vahim ya olmazsa diye çok üzülüyorum. hepimize dua ediyorum tez vakitte sevindirsin Allahım çift çizgiyi göstertsin... AMinn
amiiiiinnnnn canım hiç öyle deeme biliyorum hiç bir cümle teselli etmicek ama dua edelim çok

Bende seninle aynı durumdayım takma hiç Rabbim zamanını bilir ağlama ben çok ağladım bi işe yaramadı bnm adetim 5 gün gecikti biraz önce yaptım test sonuç negatif elimden bişey gelmiyo işte bıktım test yapmaktan ama Tutamıyorum kendimi boşver insan bi zamandan sonra bikiyo yoruluyo zaten

telefonumdan falan o yumurtlama programlarını herşeyi kaldırıcam buay,dikkat edip gün saymıycam bakalım neolacak sonuç? bide bunu deniyelim. şuan adetin 8.günündeyim,başlıyor mühim günler hayırlısıyla. insan ister istemez şartlanıyor işte :(

İliski anında çocuk olacakmi tutacak mi diye düşünme zevk kısmına bak o anda bile etkiliyor çünkü rahat olman lazım gerilmemen lazım ilişkiden sonra kalkma sırt üstü yat belini altına iki yastık koy 15 20 dakka yat vajinal duş yapma

aynen canım,yatıyorum zaten enaz yarım saat, doğal beslenmeye çalışıyorum ama kür falan o olaylara hiç girmedim girmekte istemiyorum.kaş yaparken göz çıkarmayalım. haber vereceğim mutlaka :) bayram 9 gün olursa tatil, tatile çıkıcağım ve zevk kısmına yoğunlaşıcam :)

ben bu ay hiç takmadım çünkü bu ay işe girdim çok istediğim bi işti memur oldum onun sevincine hiç bebek düşünmedim... düşünmezsen olur dyolar ya olur belki dedim ama yinede olmadı..... ve çok yakın arkadaşımda haile oldgunu ogrendibgun acayıp heveslendım ama hevesim yarıda kaldı...

tam hafızandan çıkarmamışsın demekki :) hayırlı olsun işin canım, çok sevindim.Allah daim etsin

kızlar iş yerindeyim.. bağıra bağıra ağlamak istyorum boğazım düğümleniyo 3 gün geçmişti adetim az önce adet oldum tüplerim dışında kontrollerim yapıldı bir sorun yok eşimdede bir sorun yok.. daha beklemelimiyim bi sorun yokkende böyle geç hamile kalan varmı.. bir sorun olmasa neden olmasın ki
Benimde 1,5 yıl olcak :( artık bende tükendim yoruldum herşeyden en son o kadar stres yapmışım ki dün çıkarken hıçkırara hıçkıra ağladım sinirimden zar zor işten izin alıyorum sürekli kontroller çok moralim bozuk şimdi yakınlarda doktor arıyorum aşılamam iptal oldu çünkü kurban bayramına denk geliodu artık bu ay kendi başımın çaresine bakıcam ekim gibide herşeye yeni baştan başlayacağım dua ediyorum herkez için umudunuzu kaybetmeyin Allahım ol der ve oluverir

Back
X