Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 1 yılı geçti hala olmuyor teselli edin neolur
inşallah kızlar inşallah bu ay hergün ilişki yaşayalım demiştik ama iki gündür eşimle küsüz tam yumurtlama gününden bir gün önce ilişki oldu bgun 15. gün yani kaçırdık herlade o yuzden umutlu deilim. bu ayda adetim btince kanal filmi çektiricem
yumurtalıklarım çok iyimiş.. peki bnun dışında hamile kalmak için ne yapablirm tüp filmi için beklemek istyorum. tüpler için yapabilecegm btkisel bşey varmı
Merhaba arkadaşlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun benimde 1.buçuk yıl oldu hala çalışmalara devam rabbim evlatsızlıkla imtihan etmesin herşeyin hayırlısı olsun
Tam anlayamadım her gün bi tane olmak üzere 40 gün mü okuyacağız, yoksa 40 taneyi bi şişeye okuyup her gün mü içeceğiz? 40 gün okuyacaksak araya adet giriyor
Tam anlayamadım her gün bi tane olmak üzere 40 gün mü okuyacağız, yoksa 40 taneyi bi şişeye okuyup her gün mü içeceğiz? 40 gün okuyacaksak araya adet giriyor