Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Guzel olmus canim gule gule kullan. Kalkiklik iniyor ilk atel ciktiginda doktora isyan etmistim bu nasil incekki yaa diye dun 1 ay kontrolum vardi doktora daha inmesin nolur diye mizmizlandim:) atel ciktiginda bu cok kalkik diye dolaniyodun dedi güldü:) iniyor yani. Tek derdin o olsun:)
Guzel olmus canim gule gule kullan. Kalkiklik iniyor ilk atel ciktiginda doktora isyan etmistim bu nasil incekki yaa diye dun 1 ay kontrolum vardi doktora daha inmesin nolur diye mizmizlandim:) atel ciktiginda bu cok kalkik diye dolaniyodun dedi güldü:) iniyor yani. Tek derdin o olsun:)
Teşekkür ederim canım uyumak da hiç zorlanmadım ilk günden itibaren çok rahat bi şekilde uyudum.Tamponum çıkana kadar sıvı şeylerle beslenmeye özen gösterdim çünkü üst dudagım uyusuk gibiydi ağzımı tam açamıyordum.Tamponum 3.gün çıktı ve normal yaşantıma devam ettim.Çok fazla morluk ve şişlik de olmadı yüzümde yani çok rahat geçti.
Hayırlı olsun canım, çok güzel olmuş burnun :) Anladığım kadarıyla şuanki haliye bile rahatsın, değil mi? Ben sömestr tatilinde ameliyat olmayı düşünüyorum da acaba 15 gün içinde toparlanmış olur muyum? Konuşurken, gülerken zorluk çekiyor musun? Burnun dokununca acıyor mu?
Hayırlı olsun canım, çok güzel olmuş burnun :) Anladığım kadarıyla şuanki haliye bile rahatsın, değil mi? Ben sömestr tatilinde ameliyat olmayı düşünüyorum da acaba 15 gün içinde toparlanmış olur muyum? Konuşurken, gülerken zorluk çekiyor musun? Burnun dokununca acıyor mu?
Teşekkür ederim canımm :) Suanki halimle çok çok rahatım Allaha şükür.Tampon çıktıktan sonra hiçbir problemım olmadı benim.Alçı çıkması tam 1.haftamda oldu.Yani 7 günde tamamen her sey bitiyor.15 güne çok çok rahat iyileşmiş olursun.Konusurken gülerken yemek yerken hiçbir sekilde zorluk çekmedim.Ama söylediğim gibi benim morluğum ve şişliğim olmadı.Doktordan doktora ve bünyeden bünyeye değişiyor şişlikler.Burnuma dokununca acımıyor ancak darbe almaması lazım.Çok sert bi şekilde dokunmuyorum.Bazı doktorlar masaj öneriyormus benim doktorum masaj yapmamı söylemedi.Doktorumun bu konuda şöyle bir yazısı var http://www.sabah.com.tr/Egeli/2012/12/17/burun-estetigi-dusunenler-ozturke-kulak-verin .Kısacası 15 güne çok rahat bir sekilde iyileşirsin canım :)
Teşekkür ederim canım.Doktorum Sezgin Öztürk.Cesaret edemeyecek hiçbir seyi yokmus ben amelyat olduktan sonra anladım.İlk gün çok zor geçti hatta cok pişman oldum ama 2.günden itibaren rahattım.Korkacak hiçbir sey yok bana gore en kolay ameliyat bu olsa gerek.Ağrı bile olmuyor 2.günden itibaren :)