Doğuma Hazırlık kızlar 10 günüm kaldı lütfen yardım edin...oğluma isim bulamıyorum..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulcecim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
71
0
36
Antalya
kızlar utku,bora,kutay arasında kaldım ama eşim egemen istiyor isim konusunda anlaşamıyoruz.çift isim arasında kaldım.
söylenişi kolay,anlamı güzel,dalga konusu olmayan bir isim arıyouz.önerilerinizi yazar mısınız lütfen....

merhaba eşiniz egemen istiyorsa kırmayın bence güzel bir isim egemen bora hoş olur hem sizin istediğinz olur hemde eşinizin hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.

benim de doğumuma bir ay kaldı. biz eşimle enis kutay ismine karar verdik kısmetse

ne kadar güzel karar vermişsiniz.uğur çok güzel ama etrafta var malesef.bu arasa tek isim olsun istiyoruz.önerileriniziçin çok teşekkür ederim.

egemene yakın olarak eymen koyabilirsiniz hem daha güncel bi isim olmuş olur.
gzl içine sinen bir isim bulman dileğiylee

Son düzenleme:
egemene yakın olarak eymen koyabilirsiniz hem daha güncel bi isim olmuş olur.
Gzl içine sinen bir isim bulman dileğiylee

çok teşekkr ederim yalnız yazmışım ilk mesajda çift isim olmasın istioruz<eymen de fazla moda oldu herkeste.okul çağında ahmet,mehmet...gibi olacak bence:)

bnm bı arkadasım adıydı kımsedede duymadım baska ecmel umarım ıstdıgınız gıbı bı ısım bulursunuz..

benmde erkek bebişim olucağı 1-2 hfta önce belli oldu Bertuğ ismini çok beğendim duyunca bertuğ aytuğ ertuğ değişik geliyo bana:)herkes için hayırlısı olsun ama isim çok önemli bence bebklerimizin ileriki yaşamları içinde..

ANIL: Ölçülü davranan, hoşa giden kimse
ZAFER: Savaş ve uğraşla elde edilen başarı, sonuç
TANER: Aydınlık erkek
TÜRKAY: Ay gibi parlayan Türk
TÜRKER: Türk erkeği
DURUKAN: Soylu kan sahibi
KUTAY: Uğurlu ay
ÇAĞLAR: Çağıldayarak akan su, şelale
CEYHUN: Eski Türk isimlerinden / yiğitgüçlü kişi

oğlum olursa düşünürüm okadar çok aynı isimleri koyuyorlarki çocuklara hele şu dizilerde olanlardan tiksinti geldi :)
çocuk sınava girecek isimini yazmaktan sorulara başlayamıcak TEK isim bence daha kibar.
Evladınız hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…