Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 10 haftalık hamileyim ama sağ göğsüm küçülmeye başladı yani sol daha gergin daha dik ama sağ göğsüm yumuşak ve daha ufak dün böyle değildi bugün oldu sizce nedendir yoksa bebeğime bişeymi olmuştur çok korkuyorum lütfen cvp yazın
Benimde ilk 2 ay 2 göğsüm aşırı derece de büyüdü daha sonra 2 si de küçüldü ama sağ daha fazla küçülmüş gibi. sorun yok merak etme bir yerde okumuştum. ilk 2-3 ay göğüslerde aşırı büyüme ve sonrasında küçülme olabiliyormuş
sağol tatlım yaa varya görsen neler neler geçti kafamdan acaba missed abortus mu oldu dedim allah korusun gebelik belirtileri ortadan kayboluyomuş ya onda haftaiçi gidicem doktora ikili testi yaptırmaya inşallah normaldir herşey
kızlar 10 haftalık hamileyim ama sağ göğsüm küçülmeye başladı yani sol daha gergin daha dik ama sağ göğsüm yumuşak ve daha ufak dün böyle değildi bugün oldu sizce nedendir yoksa bebeğime bişeymi olmuştur çok korkuyorum lütfen cvp yazın