kızlar 10 haftalık hamileyim acil yardım !!!!

itsmylife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
59
1
0
İstanbul
kızlar 10 haftalık hamileyim ama sağ göğsüm küçülmeye başladı yani sol daha gergin daha dik ama sağ göğsüm yumuşak ve daha ufak dün böyle değildi bugün oldu sizce nedendir yoksa bebeğime bişeymi olmuştur çok korkuyorum lütfen cvp yazın

Benimde ilk 2 ay 2 göğsüm aşırı derece de büyüdü daha sonra 2 si de küçüldü ama sağ daha fazla küçülmüş gibi. sorun yok merak etme bir yerde okumuştum. ilk 2-3 ay göğüslerde aşırı büyüme ve sonrasında küçülme olabiliyormuş

sağol tatlım yaa varya görsen neler neler geçti kafamdan acaba missed abortus mu oldu dedim allah korusun gebelik belirtileri ortadan kayboluyomuş ya onda haftaiçi gidicem doktora ikili testi yaptırmaya inşallah normaldir herşey

cnm kafana takma buarada bişey duymuştum sol göğsü sağ göğsünden büyük olanın kızı olurmuş :) şahsen benim sol göğsüm daha çok büyüdü ve kızım oluyor

benimde duydum tam tersi sol saga göre daha büyükse oglan olurmus ama kiz cocugunda cok büyüme olurmus

korkma canim benimde bir sisiyor bi iniyor

slm canım bende 8 haftanın içindeyim benimde sag tarafım büyük sol küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…