brcsrkn annesinin kuzusu Kayıtlı Üye 18 Mart 2009 847 7 96 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi brcsrkn #1 Arkadaşlar nasıl oldu korunuyordum falan derken işte 9 ay geçti, 2. bebeğimi kucaklamaya gidiyorum. !0 mayıs perşembe günü sezeryana giriyorum dualarınız eksik etmeyin bizden, kızımda bende sağ salim kavuşalım birbirimize tedirginlik heyecan korku herşey karışmış durumdayım
Arkadaşlar nasıl oldu korunuyordum falan derken işte 9 ay geçti, 2. bebeğimi kucaklamaya gidiyorum. !0 mayıs perşembe günü sezeryana giriyorum dualarınız eksik etmeyin bizden, kızımda bende sağ salim kavuşalım birbirimize tedirginlik heyecan korku herşey karışmış durumdayım
T turbuk Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2008 191 0 96 41 Çanakkale 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi brcsrkn #2 canım şimdiden bebişin hayırlı olsun inş.peki neden sezeryan olacak?
bestdream Mutluluk Sebebim 2 oldu Kayıtlı Üye 30 Ocak 2011 1.587 43 113 Fransa 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi brcsrkn #3 hayirlisi ile bebegini kucagina alip bir an once toparlanirsin insallah
viva Aşksın sen :) Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2012 316 0 26 İstanbul 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi brcsrkn #4 brcsrkn .!.: Arkadaşlar nasıl oldu korunuyordum falan derken işte 9 ay geçti, 2. bebeğimi kucaklamaya gidiyorum. !0 mayıs perşembe günü sezeryana giriyorum dualarınız eksik etmeyin bizden, kızımda bende sağ salim kavuşalım birbirimize tedirginlik heyecan korku herşey karışmış durumdayım Genişletmek için tıkla... hayırlı uğurlu olsun çok güzel bi haberr :)) inş.bebğiniz çok güzel bi hayatı olurr :))) cinsiyeti ne peki :))
brcsrkn .!.: Arkadaşlar nasıl oldu korunuyordum falan derken işte 9 ay geçti, 2. bebeğimi kucaklamaya gidiyorum. !0 mayıs perşembe günü sezeryana giriyorum dualarınız eksik etmeyin bizden, kızımda bende sağ salim kavuşalım birbirimize tedirginlik heyecan korku herşey karışmış durumdayım Genişletmek için tıkla... hayırlı uğurlu olsun çok güzel bi haberr :)) inş.bebğiniz çok güzel bi hayatı olurr :))) cinsiyeti ne peki :))
nazlma İnsanın hayatı, insanın hayalidir. (A. Gide) Kayıtlı Üye 25 Aralık 2011 5.036 3.375 373 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi brcsrkn #5 ayyyyyyyyyyyyy canim benim tebrik ederim.sag salim kavus bebeyine insallah.dualarimiz seninle ve butun hamislerle,ALLAH kolaylik versin.ilk bebeyin kac yasinda canim,,,,,,,,:44:
ayyyyyyyyyyyyy canim benim tebrik ederim.sag salim kavus bebeyine insallah.dualarimiz seninle ve butun hamislerle,ALLAH kolaylik versin.ilk bebeyin kac yasinda canim,,,,,,,,:44:
Bns Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne)🙏 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Aralık 2011 3.429 1.657 173 9 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi brcsrkn #6 Sağlıkla bebeğinize kavuşmak nasip olur inş. Hayırlı doğumlar
B Balinayakafaatandelihamsi Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2011 5.084 421 173 9 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi brcsrkn #7 Allah kurtarsın... inşallah bebeğinize sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz...:)
brcsrkn annesinin kuzusu Kayıtlı Üye 18 Mart 2009 847 7 96 9 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi brcsrkn #8 turbuk .!.: canım şimdiden bebişin hayırlı olsun inş.peki neden sezeryan olacak? Genişletmek için tıkla... sağol canım ilki sezeryandı ondan
turbuk .!.: canım şimdiden bebişin hayırlı olsun inş.peki neden sezeryan olacak? Genişletmek için tıkla... sağol canım ilki sezeryandı ondan
brcsrkn annesinin kuzusu Kayıtlı Üye 18 Mart 2009 847 7 96 9 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi brcsrkn #9 kızlar sağolun dualarınız için ilki erkekti buda kız Allahın izniyle yarın giriyorum yarın dualarını eksik etmeyin
kızlar sağolun dualarınız için ilki erkekti buda kız Allahın izniyle yarın giriyorum yarın dualarını eksik etmeyin
M minnakkk Büyümicktk itiraf EThadi! Kayıtlı Üye 21 Ocak 2011 1.928 112 163 İstanbul 9 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi brcsrkn #10 Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inşaAllah :)) ayyy minicik, yumuk yumuk bebegın olcak yarın.. :))) kokla hep onu sen... yerim yaaa...
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inşaAllah :)) ayyy minicik, yumuk yumuk bebegın olcak yarın.. :))) kokla hep onu sen... yerim yaaa...
E esenseda197 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2009 239 2 96 İstanbul 9 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi brcsrkn #11 brcsrkn .!.: Arkadaşlar nasıl oldu korunuyordum falan derken işte 9 ay geçti, 2. bebeğimi kucaklamaya gidiyorum. !0 mayıs perşembe günü sezeryana giriyorum dualarınız eksik etmeyin bizden, kızımda bende sağ salim kavuşalım birbirimize tedirginlik heyecan korku herşey karışmış durumdayım Genişletmek için tıkla... hayırlısı olsun canım ben de 17 mayısta sezaryan olucam.inşallah sağ salim kurtuluruz bebişlerimizle.bu arada benim ilk olacak ben de çok karışık duygular içindeyim.dualarım seninle ne kadar tanımıyorsam da:)
brcsrkn .!.: Arkadaşlar nasıl oldu korunuyordum falan derken işte 9 ay geçti, 2. bebeğimi kucaklamaya gidiyorum. !0 mayıs perşembe günü sezeryana giriyorum dualarınız eksik etmeyin bizden, kızımda bende sağ salim kavuşalım birbirimize tedirginlik heyecan korku herşey karışmış durumdayım Genişletmek için tıkla... hayırlısı olsun canım ben de 17 mayısta sezaryan olucam.inşallah sağ salim kurtuluruz bebişlerimizle.bu arada benim ilk olacak ben de çok karışık duygular içindeyim.dualarım seninle ne kadar tanımıyorsam da:)