Doğuma Hazırlık KIzlar 10 mayıs perşembe doğuma gidiyorum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
96
Arkadaşlar nasıl oldu korunuyordum falan derken işte 9 ay geçti, 2. bebeğimi kucaklamaya gidiyorum. !0 mayıs perşembe günü sezeryana giriyorum dualarınız eksik etmeyin bizden,
kızımda bende sağ salim kavuşalım birbirimize tedirginlik heyecan korku herşey karışmış durumdayım

hayırlı uğurlu olsun çok güzel bi haberr :)) inş.bebğiniz çok güzel bi hayatı olurr :))) cinsiyeti ne peki :))

ayyyyyyyyyyyyy canim benim tebrik ederim.sag salim kavus bebeyine insallah.dualarimiz seninle ve butun hamislerle,ALLAH kolaylik versin.ilk bebeyin kac yasinda canim,,,,,,,,:44:

Sağlıkla bebeğinize kavuşmak nasip olur inş. Hayırlı doğumlar

kızlar sağolun dualarınız için ilki erkekti buda kız Allahın izniyle yarın giriyorum yarın dualarını eksik etmeyin

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inşaAllah :))
ayyy minicik, yumuk yumuk bebegın olcak yarın.. :))) kokla hep onu sen... yerim yaaa...

hayırlısı olsun canım ben de 17 mayısta sezaryan olucam.inşallah sağ salim kurtuluruz bebişlerimizle.bu arada benim ilk olacak ben de çok karışık duygular içindeyim.dualarım seninle ne kadar tanımıyorsam da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…