- 26 Nisan 2017
- 30
- 11
- 3
- 34
- Konu Sahibi almilaselin
-
Benim bat belli değil düzensizdir çok geç olurum ama şöyle anlatiyim 22mart son adet tarihi 21nisan kan testi negatif 28 nisan kan testi negatif bugün tekrar baktık 118 :) pozitif yani ki BN dun aksam idrarda ikinci çizgiyi görmüştümama bi tuhaflık var geç döllenme olabilir dedi doktor 10 gün sonra kanda bakcaz yine..
Kan vermedin mi hiçTest yaptım yine silik çıktı yaa kafayı yicem bugün 19.gün
Kan vermedin mi hiçTest yaptım yine silik çıktı yaa kafayı yicem bugün 19.gün
Başlangıcı 22martti canım sağol bu arada sende durum de okuyamadim pek.Gözün aydın canım benim çok sevindimadetten kacgun sonra pozitif çıktı sende canim Sat bittiği gün mu 22 martti yoksa başlangıcı mı
Canım testte çıktı diyorsun... kanda da çıkar bence... benimde testde çıkmıyor yarın kanda baktırcam inşallah...Test yaptım yine silik çıktı yaa kafayı yicem bugün 19.gün
20 gün geçti adetimden benimde hala beklemedeyimBaşlangıcı 22martti canım sağol bu arada sende durum de okuyamadim pek
İlk beş gün geçtiğinde yaptırdım 0.100 çıkmıştı şimdi 20 gün geçtiKan vermedin mi hiç
İnşallah öyledir ayın 17sine randevu aldım bakalım ne cikacakCanım bir kan ver geç döllenmedir bence belli olur artık
Yine alacağım galiba duramıyorum zaten beklemek çok zorbir tane de erken gebelik testi alıp yapsanız ?
İnşallah sen olumlu düşünİnşallah öyledir ayın 17sine randevu aldım bakalım ne cikacak
Yine alacağım galiba duramıyorum zaten beklemek çok zor
Niye kan da baktirmiyosun ?20 gün geçti adetimden benimde hala beklemedeyim
Canim bnmde son adetim 23 martta baslamisti hala adet olmadim bugun test yaptim ikinci cizgi silik cikti hamile olabilirmiym acabaBaşlangıcı 22martti canım sağol bu arada sende durum de okuyamadim pek.
Hamilesin benceCanim bnmde son adetim 23 martta baslamisti hala adet olmadim bugun test yaptim ikinci cizgi silik cikti hamile olabilirmiym acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?