- 14 Eylül 2010
- 465
- 39
- 118
- Konu Sahibi meltem_butterfly
-
biraz daha açık anlatır mısınız?en iyisi ben sorayım siz yanıtlayın:Algı durumu ve konuşmasıyla ilgili bir farklılık sanırım.
vallahi ben de anlamadım,başka bir konu daha açmış,üstün zekalı çocuğunuz var mı diye ama:26:benım de bır kızım var 27 aylık..sızın cocogunuz nasıl farklı ben de anlamadım yanı ilerı oldugunu mu düşünüyorlar ?
neler yapıyor mesela..
vallahi ben de anlamadım,başka bir konu daha açmış,üstün zekalı çocuğunuz var mı diye ama:26:
ben tam tersini düşünerek yazmıştım önceki yorumlarımı..
:) anladım zaten.. bence ılerı oldugunu düşünüyorlar..
ne yaptıgını ogrensek yazıcam da ..
Oğlum 28 aylık 20 ye kadar İngilizce sayıyor, istiklal marşını söylüyor, abisi 2. Sınıfta Abi'sinin yaptığı herşeyi yapmak istiyor, terazi burcu olduğu için sanırım hafızası çok kuvvetli duyduğunu unutmuyor, ezberliyor...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim ilk oğlumda sizinki gibiydi tek çocuk sanırım, küçük oğlum abisi ile yarışıyor resmen, iki kardeş olunca aralarında rekabet olabiliyor...uygun bir arkadaş ortamı yada yarım gün yaşıtları ile beraber vakit geçirebileceği bir kreşe gönderirseniz faydası olur sanırım:))terazi burcu benimki de acaba neden ezber yapmıyor benim ki
Benim ilk oğlumda sizinki gibiydi tek çocuk sanırım, küçük oğlum abisi ile yarışıyor resmen, iki kardeş olunca aralarında rekabet olabiliyor...uygun bir arkadaş ortamı yada yarım gün yaşıtları ile beraber vakit geçirebileceği bir kreşe gönderirseniz faydası olur sanırım:))
Şöyle anlatiyim
Çok iyi cümleler kuruyor kelimeleri nerde öğrendi şaşıyorum
Hafızası çok iyi tv de bşy duysa unutmuyor
Puzzle yapmada iyi
Takıntıları var
Sürekli konuşuyor
Şarkıları ezberliyor
Şimdi dua ezberletiyorum vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?