Dehb li oğlumla ilgili anaokulunda yaşadığımız sıkıntılar

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki .Ögrenme güçlügü ve dehp tanısı olan bir kızım vardı.Aslında kimseye zarar vermedigi halde sadece kendisine yapılanlara karsılık verdigi için suclanıyordu.Ögretmen öyle bir lanse ediyorduki sanki diger cocuklar hiç birşey yapmamısta benim kızım onlara durduk yere gidip vurmus gibi.Halbuki kızım kendi halinde sırasında otururken gelip kafasına vurup kalem silgi atılınca oda aynısını yapana yapıyormus.Bunuda bir veli toplantısında bir velinin söylemesiyle ögrendik ögretmen her ne kadar tersinide idda etse cocukları sınıfta toplayıp konusunca rehber ögretmen gerçekler ortaya cıktı.Ve ögretmenin tutumundan dolayı cocuklarda dışlayıp kendi yaptıkları şeyleri bile kızımın üzerine atmaya başlamışlardı.Ama ben tabiki cocugumu çok iyi tanıdıgım için ögretmene pabuc bırakmadım kendisini gerekli her yere şikayet etdim .
Çocugunuzun haklarını savunun.İnanın sınıfta diger cocukları döven sınıf kurallarına uymayan sürekli gezinen bir cocuk vardı ona gelince agzını açmıyordu ögretmen .Benim ki kazara birine carpsa sanki cocugu öldürmüş gibi ortalıgı ayaga kaldırıyordu.Sırf raporları oldugu için bu cocuklar gunah keçisi ilan ediliyor.Dönem sonunda kendisi gitti ve yerine gelen ögretmenimiz o kadar iyi ki Allah ondan razı olsun kızım 4. Sınıf oldu 3 senedir tek bir şikayet duymadım onu dıslayan arkadasları bile kızıma bayılıyor.Çocuklar kesfedilmek istiyor.Bazen sırf ögretmenden aldıkları negatıflık yüzünden bile başarılarını gösteremiyorlar
Maşallah sizin ve çocuğunuz adına çok sevindim.İyi birine denk gelmişsiniz, umarım bundan sonra da yolunuz hep iyi insanlara çıksın.Biz de şuan sıkıntı yaşıyoruz.Ögretmen halâ memnun değil,çocugum ilaç değişiminden ve üzerine eklemekten iyice sersemlesti.Ögretmene kalsa daha da arttıralım ama son bir ay kalmışken bir ay için yine değişim yapamam.Belki de yeni ögretmenimiz daha ılımlı ve ufak şeyleri büyütmeyen bir öğretmen olacak.Dehb tanısı mı almıştı kızınız?Benim oğlumda sataşma,vurma var ama ilaç alırken böyle değil.

Maşallah sizin ve çocuğunuz adına çok sevindim.İyi birine denk gelmişsiniz, umarım bundan sonra da yolunuz hep iyi insanlara çıksın.Biz de şuan sıkıntı yaşıyoruz.Ögretmen halâ memnun değil,çocugum ilaç değişiminden ve üzerine eklemekten iyice sersemlesti.Ögretmene kalsa daha da arttıralım ama son bir ay kalmışken bir ay için yine değişim yapamam.Belki de yeni ögretmenimiz daha ılımlı ve ufak şeyleri büyütmeyen bir öğretmen olacak.Dehb tanısı mı almıştı kızınız?Benim oğlumda sataşma,vurma var ama ilaç alırken böyle değil.
Evet dehb tanımız varmı benim kızımın vurma huyu yoktu ama yerinde oturamıyordu surekli dolaşma ayaga kalkma durumu vardı saçıyla çok oynardı 5 dk sabit duramıyor ilgisi dagılıyordu

Allah vicdanli ve empati kurmayı bilen insanlarla karşılaştırsın.🙏🏻
Amin canım bu öğretmene Amir Khan filmi her çocuk özeldir izletmeleri gerek merhamet törpüler belki ama üzülmeyin Einstein Edison bunları öğretmenleri çok aşağılamış onlar bilim adamı oldu ve şu bir gerçek diploma aslında kağıt parçası meslek sahibi olsa ne olur biri adam olamadıktan sonra çocuğunuzun güzel bir hayat yaşaması dileğimle Rabbim onun yüzünü hep böyle güldürsün mutlu olsun hep

Amin canım bu öğretmene Amir Khan filmi her çocuk özeldir izletmeleri gerek merhamet törpüler belki ama üzülmeyin Einstein Edison bunları öğretmenleri çok aşağılamış onlar bilim adamı oldu ve şu bir gerçek diploma aslında kağıt parçası meslek sahibi olsa ne olur biri adam olamadıktan sonra çocuğunuzun güzel bir hayat yaşaması dileğimle Rabbim onun yüzünü hep böyle güldürsün mutlu olsun hep
Canım çok teşekkür ederim ilgin ve güzel dileklerin için.🙏🏻🌸Evet geçtiğimiz yollar zorlu.. İnşallah sonu güzel olsun, güzel ilerlesin bundan sonrasında..🙏🏻🌸🌸

Canım çok teşekkür ederim ilgin ve güzel dileklerin için.🙏🏻🌸Evet geçtiğimiz yollar zorlu.. İnşallah sonu güzel olsun, güzel ilerlesin bundan sonrasında..🙏🏻🌸🌸
Amin canım bu hayat bir sınav uyanık olanlar veyahut insanları yargılayan alay edenler kurnazlık yapanlar Allah biliyor bizler kazanırken onlar kaybediyor iyi niyet her zaman kazandırır❤️❤️❤️

Back
X