- 23 Şubat 2022
- 131
- 31
- 48
- 31
- Konu Sahibi Cocukgelisimci07
-
Kizlar bebe time test yaptım 5-20 dk arası bekleyin yazıyordu 10. Dk da çıktı bu şekilde ve bu testi öğlen saatlerinde yaptım sizce gebelik var mıdır . Pcos var bende adetim düzensiz
Resmi yakinlastirinca gözüküyor elimde daha da belli allhim deliriyor muyum acaba.Ben çizgi göremedim canım
Evet yarın sabah ilk idrarım ile yapayım diyorum eğer aynı veya daha koyu olursa gideyim hemen kanaÇok net bir çizgi var bebiş geliyor bencebenimde testim bu şekilde çıkmıştı. ama sen yinede hemen bir test daha yap emin olmak için.
Kesinlikle öyle yapmalısın. Biraz erken ama galiba kaç gün var regl tarihineyada son regl tarihin nedir?Evet yarın sabah ilk idrarım ile yapayım diyorum eğer aynı veya daha koyu olursa gideyim hemen
Teşekkürler sanırım öyle bakalım inşallah yarın belli olurÇok yeni bir gebelik sanırım sabah tekrarlayın koyulasma varsa kan verin
İnşallah gönlünüzce olurTeşekkürler sanırım öyle bakalım inşallah yarın belli olur
Nasıl ya testin varsa atabilir misin en sonuncusuKizlar ben bu sabah evde yaptım hiç beklemeden pozitif çıktı sabah hemen hastaneye gittik eşimle HCG 0.100 çıktı böyle olup da sonradan çıkan varmı eğer negatifee ben nasıl o kadar pozitif gördum kahroldum ya..
Bu bozuk test gibi duruyor ama. Bu testte çıkan kanda kesinlikle çıkardı.C çizgisi Biraz bozuldu boyası eşim bakarken yanlışlıkla ve ben bu sonucu hemen aldım idrar damlayinca hemen çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?