Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 5 haftalıkkenKızlar kese kaç haftalıkken gözüküyor bilgisi olan var mı?
Yerleşme kanaması da olabilir. Bence cünki çok ufak çok yeni birde alttan baktırmıyorsunuz dimi yeni gebeliklerde alt ultresyon düşünür sebep oluyor.2 haftalık gebelikle gittim bugün keseye bakmaya çalıştı hafif kanamam vardı ultrasona girince kanamam arttı ve hala devam ediyor düşük tehlikesi olarak adlandırdı korkuttu biraz beni bu
4-5 hatta bazen 6 haftalıkken görünüyorKızlar kese kaç haftalıkken gözüküyor bilgisi olan var mı?
Alttan muayene etti hafif kanamam var diye gitmiştim ama alttan ultrasona soktu ve ondan sonra kanamam fazla olmaya başladı ürküttü beni birazYerleşme kanaması da olabilir. Bence cünki çok ufak çok yeni birde alttan baktırmıyorsunuz dimi yeni gebeliklerde alt ultresyon düşünür sebep oluyor.
Yani beni erkenden ultrasona sokması garipti tecrübesizdim herhangi bir bilgiye de sahip değildim çok fazla pişman oldum4-5 hatta bazen 6 haftalıkken görünüyor
Çok çok yanlış. 6 haftalık hamileyken kese var bebek yoktu başka bir doktora gitmiştim. Sabit bir doktorum yoktu cünki kadın alttan makina soktu ultresyon ama nasıl karnım agrıdı kese var bebek yok kürtaj dedi banaAlttan muayene etti hafif kanamam var diye gitmiştim ama alttan ultrasona soktu ve ondan sonra kanamam fazla olmaya başladı ürküttü beni biraz
Oha ya oha Allah’ın cezalarını versin. Hayır neden bakıyorsun alttan allahım işte böyle varya insanı delirtiyorlar. Sen sakin ol dua et stres yapma pazartesi günü başka bir doktora git baksınlar korkma yerleşiyorda olabilir. Kendini strese sakin sokma.Gerçekten o kadar pişmanım ki anlatabilecegimi sanmıyorum, çok da üzgünüm. Ondan sonra ağrım çoğaldı kasıklarım olduğundan daha da ağrımaya başladı vajina bölgeme kramplar giriyor, birde bana gebeyim dediğim halde tekrardan kan testi yaptılar, korkuttular, sağlıklı bir gebelik değil dediler, düşük riski var düşmüş de düşüyor da olabilir dediler gelgit gibiydi akılları, belki de düşmemişti ama ultrasondan sonra düşürdüm inanılmaz agrı çekiyorum, ve ultrason cihazında çıkardığı zaman makine hep kan olmuştu, ne diyeyim Allah ıslah etsin...
İyi de 2 haftalık gebelik olmazki. Son adetin olduğu tarih 1.gün sayılıyor 2.hafta yumurtlama dönemine denk geliyor. Gebeliğin anlaşıldığı hafta en erken 3-4 haftalıkken. Adet gecikmeniz mi 2 hafta oldu ondan mı 2 haftalık gebelik dediniz?Kızlar kese kaç haftalıkken gözüküyor bilgisi olan var mı?
Öyle yapacağım inşallahOha ya oha Allah’ın cezalarını versin. Hayır neden bakıyorsun alttan allahım işte böyle varya insanı delirtiyorlar. Sen sakin ol dua et stres yapma pazartesi günü başka bir doktora git baksınlar korkma yerleşiyorda olabilir. Kendini strese sakin sokma.
İyi de 2 haftalık gebelik olmazki. Son adetin olduğu tarih 1.gün sayılıyor 2.hafta yumurtlama dönemine denk geliyor. Gebeliğin anlaşıldığı hafta en erken 3-4 haftalıkken. Adet gecikmeniz mi 2 hafta oldu ondan mı 2 haftalık gebelik
Bende doktorun bana ilettiğini söylüyorum işte en son 3. ayın 1inde regl gördüm öyle hesaplayalımİyi de 2 haftalık gebelik olmazki. Son adetin olduğu tarih 1.gün sayılıyor 2.hafta yumurtlama dönemine denk geliyor. Gebeliğin anlaşıldığı hafta en erken 3-4 haftalıkken. Adet gecikmeniz mi 2 hafta oldu ondan mı 2 haftalık gebelik dediniz?
Eğer düzenli adet görüyor ve yaklaşık 28- 30 günde bir adet oluyorsanız 5-6 haftalık hamilesiniz. Bu haftalarda kese görülmeye başlar. Doktorlar daha net görüntü için vajinal bakıyor normalde riskli bişey değil ama çok kanama varken vajinal bakmak ters etki yapar mı bilemedim. Beta hcg değerleriniz kaç çıktı? Değerlerde düşüş var mı?Öyle yapacağım inşallah
Bende doktorun bana ilettiğini söylüyorum işte en son 3. ayın 1inde regl gördüm öyle hesaplayalım
0.38 di beta hgc değerimEğer düzenli adet görüyor ve yaklaşık 28- 30 günde bir adet oluyorsanız 5-6 haftalık hamilesiniz. Bu haftalarda kese görülmeye başlar. Doktorlar daha net görüntü için vajinal bakıyor normalde riskli bişey değil ama çok kanama varken vajinal bakmak ters etki yapar mı bilemedim. Beta hcg değerleriniz kaç çıktı? Değerlerde düşüş var mı?
Hamile olduğunuza emin misiniz? Hamile olduğunuzu kim söyledi? Yani hevesinizi kırmak istemem ama 0.38 pozitif bir değer değil.0.38 di beta hgc değerim
Ama bu negatif bir değer yani gebelik yok demek0.38 di beta hgc değerim