kızlar 20 gr altin az mi

sati123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
20
7
1
28
Şimdi 4 ay sonra nisanın var annem 30 gr 6 bilezik istedi ama nisanlim 20 gr yapmak istiyor az olur mu

niye kız tarafı maddiyata döküyo şu olayı anlamıyorum.inanın ayıplanılıyor.babam ablamı veririken hiç altın kesmedi ne getirirseniz onu götürürsünüz dedi.ama erkek kardeşimi nişanladığımızda 200 gram altın istediler bizim gücümüz 175 gr ma yetti ona bile çingenelik ettiler.

benim ailem ne altın istedi ne gram verdi.baktım erkek tarafı almayacak ben sayı verdim.20 gram almışlar bir iki tanesi 22 gram olmuş kaynana bozuntusu onu övünerek söylüyor.annemlerin takacağı takıyı bilmiyor.annem 45 gram babam 45 gram burma erkek kardeşim hint bileziği kız kardeşim ata liralı kolye takacak.kaynana bozuntusu 3 gram fazla olduğuna övünürken benim ailem elindekini bana yatırıyor.arada ne fark var asalet var.allaha binlerce şükür.eşim olacak odun bunu anlamazsa hiç vicdan azabı üzüntü duymadan boşarım.benden sana tavsiye annen grama şuna buna takmasın senin mutluluğuna çabalasın karşı taraf bunu bilmez anlamazsa kapıyı gösterirsin biter.koca bulunur ama anne baba bulunmaz.annenin gram verdiğinide söyleme nişanlına annen yüzünden borca girdik diyerek başına kakar

Saat ve yüzük aldık annem bana bilezik takacak salonda olacak nisan masraflar ortak olacak

niye kız tarafı maddiyata döküyo şu olayı anlamıyorum.inanın ayıplanılıyor.babam ablamı veririken hiç altın kesmedi ne getirirseniz onu götürürsünüz dedi.ama erkek kardeşimi nişanladığımızda 200 gram altın istediler bizim gücümüz 175 gr ma yetti ona bile çingenelik ettiler.
:KK57: kiz hangi asiret acaba ve kendisini insanmi heralde bizim disimizda baska ozellikleri var ...:KK53:

Saat ve yüzük aldık annem bana bilezik takacak salonda olacak nisan masraflar ortak olacak

benim kayınvalidem daha pahalı birşey istedi ben 22 gramlık bilezik beğendim onu aldırdım.
alamayacak durumdaysa?

Back
X