Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam bizde istemedik böyle mi konuştular acaba arkamdan keşke isteseydim..:)
Şimdi 4 ay sonra nisanın var annem 30 gr 6 bilezik istedi ama nisanlim 20 gr yapmak istiyor az olur mu
40 ar gr dan 6 tane daha ne olsun tabiyki istemezsinizbende nişanlıyım nişanda kayınvalidem 40 gr fantazi bilezik taktı nişanlımda kolye taktı. biz hiçbirşey istemedik babam adet neyse sizde onu yaparsınız dedi. Bizim orda adet 6 tane 40 gr bileziktir. Anne ve babam da 2 adet 50 gr bilezik takacaklar. Yani herkes durumuna göre alıyor
Şimdi 4 ay sonra nisanın var annem 30 gr 6 bilezik istedi ama nisanlim 20 gr yapmak istiyor az olur mu
Sana yine 2 bilezik takmışlar bana kiraladığımız bileziği kendi takmış gibi söyletti kadın. Millete karşı rezillik olmasın diye sustum tabi. Ama madalya vermiyor kimse bu eşekmiş biz de bir semer vuralım diyorlar.
sanırım 6 tanesi 20 gr olarak takariz deniyor 1 tane 20 gr takariz değil.20 gr mı allah aşkına. açılışı 100gr yapsınlsar bari. bu kadar da cimri olunmaz.