kızlar 25.haftalık hamişim ama bende rahim kasılmaları oluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
kızlar 25 haftalık hamileyim ama bende rahim kasılmaları oluyor ara ara bugün biraz daha fazla oldu bir kaç saniyede geçiyor yani karnım bir anda sertleşiyor sonra yine yumuşuyor sizdede böyle oluyormu?fisfisfis a.s.

evet canim benim de o zamanlarda olmustu normaldir
doktorum normal diyordu
dogum icin hazirlik yani kasilmalar normal hamilelik icin hazirlayici seyler ama
cok endiseleniyorsan doktoruna sor yada git gorsun seni

kızlar 25 haftalık hamileyim ama bende rahim kasılmaları oluyor ara ara bugün biraz daha fazla oldu bir kaç saniyede geçiyor yani karnım bir anda sertleşiyor sonra yine yumuşuyor sizdede böyle oluyormu?fisfisfis a.s.

Canım bunlar bu haftalarda cok normalmiş rahim kendini doğuma hazırladıgından bu gibi kasılmalar olurmuss bu yuzden sıkma canını....Güzel hamilelikler diliyorum.yerimseniben

Neden normaldir diyorsunuz?? Aynı durum bendede oldu ve erken doğum yaptım 22 .haftamda..
Sevdacığım canım benim öncelikle doktoruna git bir muayne ol lütfen rahim açıklığına bakılsın USG ile bakılıyor zaten.. eger gerçekten şiddtli ie mutlaka doktoruna git bu tip şeyler ihmale gelmez..
Banada normal normal dediler rahim doğuma hazırlanıyor dediler doktora bile danışmadım sonrada işte başıma gelenler malüm erken doğum yaptım...
Öpüyorum seni bu tip şeyleri ihmal etmeyin lütfen...

bence dr una bir görün...
belki doğum sancısı belki bebek her geçen gün büyüdüğü için yeri daralıyor ve basınç da olabilir canım...

kızlar teşekkür ederim haftaya doktora çıkıcam öptüm hepinizi

barzey canım senin ağrılımı oluyordu bende sadece ağrısız kasılma olup bir kaç saniye sonra geçiyor karnım aniden sertleşiyor ama ağrım falan yok

bencede bir doktora git aynı kasılmalar bendede oldu NST ye bağlasın kasılmaların şiddetine bakarak ilaç veriyor.güm içerisinde 8 kereden fazla oluyorsa dikkat istirahat et ve mümkünse tuvalet ve yemek ihtiyacı dışında ayağa kalkma bu kasılmalar geçmiyor sonraları daha çok çoğalıyor. kesinlikle normal değil ben erken doğum yaptım canım...

bendede kasılmalar oluyor arada bir, doktorum sende braxton hicks kasılmaları 2. trimester de başlamış olabilir diyor, korkuyorum, bende bu kasılmalar 1 aydır var ara ara oluyor

Son düzenleme:
Malesef Bende Ayni Sorunla Karşilaştim Hemde Farketmeden Ağrisiz Sizisiz Kasilma Nedir Onu Bile Bilmiyordum Ve Bebeklerimi Kaybettim.. Biran önce Dr.gitmelisin Fazla Olursa Durdurulmasi Için Ilaç Veriyolar... Geç Kalma Arkadaşim

Kızlar ya kasılma derken neyi kastettiniz, benimde karnım çoğu zaman taş gibi oluyo ben çok korkttum yazdıklarınızdan :(

barzey canım senin ağrılımı oluyordu bende sadece ağrısız kasılma olup bir kaç saniye sonra geçiyor karnım aniden sertleşiyor ama ağrım falan yok

canım benımde oluyodu doktoru bana saatte 5 fazla olursa tehlıkelı demıstı hemen en yakın saglık kurulusuna gıtdemıst bence erteleme doktora gıt hatta bazen ben hastanede bıle yatıyodum ıhmalletme

yaa öyle aman aman olmuyo ama yinede kasılmam oluyo ve hemen 5 saniye sonra geçiyo internette ve kitapta okudum 26.haftalarda kasılmalar olurmuş ama yinede çok korktum şimdi haftaya gidicez doktora kontrolüm var

bende de aynı canım yaa hele bazen göbeğimin deliğinden çıkıcakmış gibi hissediyorum.
Hele bazen öyle bir kasıntı geliyorki nefesim kesiliyor benimde doktorum normal olduğunu söyledi

canım bende 24 haftalık hamıleyım.. bende de oyle kasılmalar oluyor bır kac gundur ama duzenlı ve hergun degıl.. hatta adet olmadan oncekı kasılmalara benzıyen cınsten de oluyor ama netten bakmıstım bu haftalardan ıtıbaren rahım kendı kendıne dogum ıcın kasılmalarla egzersız yaparmıs bu kasılmaların adı ''Braxton-Hicks''. bu cok normalmıs yanı.. eger rahatsız olucak sekıldeyse doktoruna basvur derım..

bır lınk verıcem bana hafta hafta gelısmelerı bıldıren bır sıte var hamılelıkle ılgılı ama lınk vermeye ızın var mı bılmıyorum.. ilgilenırsen ozelden atarım.. a.s.

Kızlar ya kasılma derken neyi kastettiniz, benimde karnım çoğu zaman taş gibi oluyo ben çok korkttum yazdıklarınızdan :(

korkulucak bır sey yok gnc, rahım egzersızlerı bunlar doguma hazırlık ıcın vucut kendı kendıne yapıyor.. bızde onları kasılma seklınde yada sertlesıp yumusama seklınde hıssedıyoruz..bende aynı sekılde hıssedıyorum bazen karnım tas gıbı oluyor bır kac sanıye sonra gecıyor yada adet sancısı gıbı gırıyor cıkıyor cok normal.. zaten google dan yazarsanız bırck bılgıye ulasırsınız.. endıselınecek bırsey yok merak etmeyın..a.s.

canım bendede sol kasıgımda oluyor doktoruma sordum rahim saga dogru çekiyormuş ve sol taraftaki lifler geriliyormuş.benimde aşırı olmuyor saniyelik.magnezyum toz verdi doktorum kasılmaları azaltıyormuş.

bende de aynı şeklide oluyor karnım taş gibi oluyor biraz sonra da geçiyor.doktoruma sordum oda aynı şeyi söyledi normal bunlar yalancı dogum sancısı dedi.
fazla oluyorsa doktor a haber vermekte fayda var arkadaşlar.

Back
X