kızlar 28 haftalık hamileyim ama göğüsümün ucu yok.nasıl çıkacal bilmiyorum yardım edin.

bebikim002

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
37
2
13
evlenmeden öncede yoktu ve göğüslerim küçüktü.ama şimdi uç kısmı karardı ve göğüsüm büyüdü ama ucu hiç yok ne yapacam

evlenmeden öncede yoktu ve göğüslerim küçüktü.ama şimdi uç kısmı karardı ve göğüsüm büyüdü ama ucu hiç yok ne yapacam
ucu olmaması emzirmene engel degıl canım. sılıkon gogus baslıkları var bebeklerın tutacagı sekılde ondan kullanırsın bebek buyuyup ucunu tutana kadar. zaten buyuyunce gogsunu kavrayıp emebiliyorlar. bizim gelininde hiç yok hatta okadar kucukki yok yani okadar oda sılıkon baslıkla emziriyor doktoru onerdi cok rahat bise. yoksa gogsunun ucu bundan sonrada cıkmaz galiba ama takıntı yapacak bişe deıil bu bi cok kişide oluyo rahat ol. bebegını ins saglıcakla kucagına alırsın. bu arada benımkıde cok kucuk ama bakalım buyuyecek mi biz daha yeniyiz :)

Cıkar canım ya merak etme olmazsa cennetın dedıgı gibi gogus ucu kullanırsın onuda kullanamıyorum dersen sagarsın. Hayırlı dogumlar

sagol canım içimi rahatlattın.ya süt sağma pompalarını şimdi kullansamsüt falan gelmez değilmi.arkadaşında yoktu sağdıktan sonra yaptı cıkmıs ucu.ama o çocuk doğduktan sonra yaptı ben doğmadan çıkmasını istiyorum süt falan gelmez degilmi yapsam

Simdiden kullanmanin bi anlami yok bence cunku sut pompasi cekip sunduruyor cikiyo ucu ama emecek bebek yokki suan tutsun. Zaten cokk kucukse cikmaz ki rahat ol ugrasma simdi bebek tutamassa bi baslik alisn olr biter. Cocugn doysun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…