Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 gün sonra tam 3 ay olucak ilk günler dışında kanama olmamıstı dün gece sağ delikten sızıntı şeklinde kan geldi bugşn de dokununca hafif sızlıyor sizce normal mi? Öyle cok bi kanama şeklinde olmadı kan sızdı sadece
10 gün sonra tam 3 ay olucak ilk günler dışında kanama olmamıstı dün gece sağ delikten sızıntı şeklinde kan geldi bugşn de dokununca hafif sızlıyor sizce normal mi? Öyle cok bi kanama şeklinde olmadı kan sızdı sadece
ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum ilk aylar tam iyileşme olmadığından ufak bir zorlama bile ağrıya sebep olabiliyor benim de 3. ayda grip olduğumda nefes alamayıp burnumu şiddetli çekince burnum çok acımıştı 10 gün bir tarafına hiç dokunamadım çok korkmuştum en iyisi sen yinede doktoruna mesaj atıp sor için rahat etsin