- 14 Kasım 2019
- 9
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Mervenursu123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bende olmadi. Negatif çıktı değilim ve dahakine inşallahAynı durum bendede var be şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum bugün sendede ağrı varmı ?
regl oldun muYok bende olmadi. Negatif çıktı değilim ve dahakine inşallah ❤
Evlendikten sonra bir kere korunmasız yaşadım o da ilk zamnlariydi 3 ay önce ondan sonra 2 kez adet oldum ama yinede işte bir umut bu ay geçti 2 gunregl oldun mu
Evlendikten sonra bir kere korunmasız yaşadım o da ilk zamnlariydi 3 ay önce ondan sonra 2 kez adet oldum ama yinede işte bir umut bu ay geçti 2 gun sen oldun mu?regl oldun mu
Aynen öyle sağoltest negatif
Bende 2 aylık evliyim evlendikten sonra 1 kere adet oldum bu ay 2 gün geciktim biraz daha beklicem olmadı kan testi yaptırıcamEvlendikten sonra bir kere korunmasız yaşadım o da ilk zamnlariydi 3 ay önce ondan sonra 2 kez adet oldum ama yinede işte bir umut bu ay geçti 2 gun sen oldun mu?
Aynen öyle de bende umut yok çünkü korunmasiz ilişki ilk günler yaptım sonra 2 kere adet oldum. Ve hep korunarakti sonraları artk normale gecebilirim korunmasız bebek olması için hemen olmayabilir cunkuBende 2 aylık evliyim evlendikten sonra 1 kere adet oldum bu ay 2 gün geciktim biraz daha beklicem olmadı kan testi yaptırıcam
Hayırlısı olsun canım ben evlendiğimden beri korunmadığım için biraz daha umutluyumAynen öyle de bende umut yok çünkü korunmasiz ilişki ilk günler yaptım sonra 2 kere adet oldum. Ve hep korunarakti sonraları artk normale gecebilirim korunmasız bebek olması için hemen olmayabilir cunku
Senin içinde hayırlısı olsun canımHayırlısı olsun canım ben evlendiğimden beri korunmadığım için biraz daha umutluyum
Sağol canımSenin içinde hayırlısı olsun canım
Negatif gbi eger adet olmazdan 3-4 gune tekrarla testi bazen hormonlar idrara gec karisiyor.Negatif duruyor ama geçen ay adet oldum bu ay 2 gün gecikti