Kızlar 3 aylık evliyim bu test ne sizce

Evlendikten sonra bir kere korunmasız yaşadım o da ilk zamnlariydi 3 ay önce ondan sonra 2 kez adet oldum ama yinede işte bir umut bu ay geçti 2 gun sen oldun mu?
Bende 2 aylık evliyim evlendikten sonra 1 kere adet oldum bu ay 2 gün geciktim biraz daha beklicem olmadı kan testi yaptırıcam

Bende 2 aylık evliyim evlendikten sonra 1 kere adet oldum bu ay 2 gün geciktim biraz daha beklicem olmadı kan testi yaptırıcam
Aynen öyle de bende umut yok çünkü korunmasiz ilişki ilk günler yaptım sonra 2 kere adet oldum. Ve hep korunarakti sonraları artk normale gecebilirim korunmasız bebek olması için hemen olmayabilir cunku

Aynen öyle de bende umut yok çünkü korunmasiz ilişki ilk günler yaptım sonra 2 kere adet oldum. Ve hep korunarakti sonraları artk normale gecebilirim korunmasız bebek olması için hemen olmayabilir cunku
Hayırlısı olsun canım ben evlendiğimden beri korunmadığım için biraz daha umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…