Gebeliğe Hazırlık Kızlar 3 kere yumurtlama olur mu!haydi yoruma..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• EC3A534B-70D4-490B-8D64-8B5A6EBC13F1.webp
    EC3A534B-70D4-490B-8D64-8B5A6EBC13F1.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 199
  • C98D23CD-C825-4E22-A00B-EFF678816A9F.webp
    C98D23CD-C825-4E22-A00B-EFF678816A9F.webp
    87,8 KB · Görüntüleme: 199
Ayyy seninde öyle kızz napacazz..senin adet ne zaman..bin biraz araştırdım ilk ymurtadan sayacakmışız.14 gün..bugün benim 11.günü
Canım öyle sayarsam 5 gün geçmiş adetimi yani 13 ü ilk yumurtlamaydı 27sinde adet olmam gerekiyordu ama olmadım geçen ay 5 temmuzda adet oldum valla ne yapacam şaştım nerden çıktı bu 4 kere yumurtlama anlamadım. Sende belirti falan var mı bende sabahları aşırı bir akıntı geliyor yumurtlama akıntısı gibi şeffaf ama sadece sabah uyandığımda geliyor gün içinde başka akıntı falan yok

Canım öyle sayarsam 5 gün geçmiş adetimi yani 13 ü ilk yumurtlamaydı 27sinde adet olmam gerekiyordu ama olmadım geçen ay 5 temmuzda adet oldum valla ne yapacam şaştım nerden çıktı bu 4 kere yumurtlama anlamadım. Sende belirti falan var mı bende sabahları aşırı bir akıntı geliyor yumurtlama akıntısı gibi şeffaf ama sadece sabah uyandığımda geliyor gün içinde başka akıntı falan yok
Bende kremsi akıntı var..adete 7 ğün var..kasıklarım ağrıyor..inşaallah iyiye işarettir..

Pik olması gerekmiyor ki 24 ve 27nin altta attım bakın..test aldığım yer 24 ve 27 dede mutlaka yumurtlama var dedi..ve ben cidden çatlama akıntılarını yaşadım
Tabiki pik olması gerekiyor kesin minnak kurabiye sayfasından almışsındır o böyle yanlış yönlendiriyor bir seneyi aşkın kullanıyorum ovulasyon pik olduğunda doktora gittim de yumurtlama gözüktü defalarca lütfen rakibinizi daha bilgili insanlara yaptırın doktor bile eşit koyuluk olması gerekir dedi kadın neyin kafasındaysa bende almıştım aynısını söyledi ayrıca akıntı yumurtlama dan bir gün önce yada sonrada gelebilir kimisinde akıntıda olmayabilir.

Bende de pko var geçen ay benimde böyle oldu hatta pko olduğunu testlerin böyle iki üç kere pik çıkmasından anladı bir arkadaş.
bugün yaptım bende baya baya pik çıktı ama pko yüzünden mi yoksa yumurtlama mı bilmiyorum 🤷‍♀️

Eklentiler

• 41298AE0-C53D-4F75-8AAA-051C7F837362.webp
    41298AE0-C53D-4F75-8AAA-051C7F837362.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 46
Tabiki pik olması gerekiyor kesin minnak kurabiye sayfasından almışsındır o böyle yanlış yönlendiriyor bir seneyi aşkın kullanıyorum ovulasyon pik olduğunda doktora gittim de yumurtlama gözüktü defalarca lütfen rakibinizi daha bilgili insanlara yaptırın doktor bile eşit koyuluk olması gerekir dedi kadın neyin kafasındaysa bende almıştım aynısını söyledi ayrıca akıntı yumurtlama dan bir gün önce yada sonrada gelebilir kimisinde akıntıda olmayabilir.

Eklentiler

• IMG_20210727_123309.webp
    IMG_20210727_123309.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 43
O zaman sana soruyum canım..bu pik mi..bu ay ki testim..adete bu teste ğöre 7 ğün var acaip ağrım var buğün başladı..
Pik olduğu net belli ikiside eşit renk gözle daha net görürsün sen değerlendir muhakkak ha şuda var pikten önceki iki gün ve pikten sonraki iki günde de gebelik şansı yüksektir yalnızca pik günü hamile kalınır diye bişey yok. Ama pik olmadan yumurtlama oldu diyemeyiz lh hormonu yumurta gebelik boyutuna gelip olgunlaşınca max seviyeye gelir testte görünür. İlk yorumumdada 29 pik dedim diye hatırlıyorum

Back
X