• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar 4 gün adet gecikmesi

Kivircikkhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
231
Puanlar
53
Adetim 4 gun gecikti. Gecikmenin 3. Gunu test yaptim negatif . Neler yapabilirim sogan suyu iyi gelir mi ?

Kan testi yaptın mı sen bekle biraz şuan bişi yapma burda 11.gun pozitif olanlar var olmazsa bı doktora git söktürücü yazar

Kizlar bende dusundum ama cok agrim var sanki olmus gibi. Boyle olunca da hamile olsam agrim olmaz diye dusunuyorum anlamadim ki 😔

Agri falan hiçbir şey yok.Adetlerim cok düzenlidir.ilk kez böyle bir gecikme oldu.Doktor ultrasonla bakti yumurtlama tarihi 7 nisan cok erken oldugu icin gorulmeyebilir dedi.Ayrica sol yumurtalikta 6 cm kist var dedi.yani kan testi tekrarlanacak

Agri falan hiçbir şey yok.Adetlerim cok düzenlidir.ilk kez böyle bir gecikme oldu.Doktor ultrasonla bakti yumurtlama tarihi 7 nisan cok erken oldugu icin gorulmeyebilir dedi.Ayrica sol yumurtalikta 6 cm kist var dedi.yani kan testi tekrarlanacak
Hayirlisi olsun insallah

Kizlar bende dusundum ama cok agrim var sanki olmus gibi. Boyle olunca da hamile olsam agrim olmaz diye dusunuyorum anlamadim ki 😔
Kuzum bende adet günümde inanılmaz sancı çekmiştim ve evvelsi gün test yaptığımda pozitif görmüştüm o seni yanıltmasın

Hepimizin canim.. az once yaptim yine sogan sugu yapacağım diye negatif cikti. 😔
Pardon bunu görmemişim canım öncelikle 15 gün sabah akşm soğn kürünü uygula adetini düzene sok düzene girmezse yumurtlama gününü bilemezsin sonrasında inşallah kolaylıkla olur bebişin

Arkadaslar ben de bir şey sormak istiyorum. Adetim 4 gün gecikti normalde düzenlidir bugün sancı gibi saplanma agrisi var ama kasıkta değil tam olarak daha aşağıda sanki cinsel organımin üstüne doğru içten ağrı . Bu şekilde hisseden var mı acaba

Back
X