• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar 4.gun gecikme var mi sizce az once kanda verdim

simge43

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
1.941
319
53
37
Kizlar 12.gun ve 5.gun supheli ilişkim oldu yani icine gitti geciktim bende bugun sira aldim ve siram gelmeden testte yaptim awox marka boyle cikti sizce var mi yani adete 12 gun kala 5 gun kala adetim duzenli 27 gunde bir oluyor

Eklentiler

• 1000242708.webp
    1000242708.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 154
  • 1000242707.webp
    1000242707.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 114
Kizlar 12.gun ve 5.gun supheli ilişkim oldu yani icine gitti geciktim bende bugun sira aldim ve siram gelmeden testte yaptim awox marka boyle cikti sizce var mi yani adete 12 gun kala 5 gun kala adetim duzenli 27 gunde bir oluyor
Canım merhaba , adete 5 gün kala olan ilişkinden hamile kalacağını sanmıyorum zaten reglin düzenliymiş muhtemelen yumurtlaman da düzenlidir. 27 günde bir adet görüyorsan da yumurtlaman muhtemelen reglinden sonra 11-12-13-14-15. Günlerdir . 13. Gün muhtemel yumurtlama günündür . Ona göre bi hesap yapabilirsin.

Bi normal test

Eklentiler

• 1000242712.webp
    1000242712.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 102
  • 1000242711.webp
    1000242711.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 139
Canım merhaba , adete 5 gün kala olan ilişkinden hamile kalacağını sanmıyorum zaten reglin düzenliymiş muhtemelen yumurtlaman da düzenlidir. 27 günde bir adet görüyorsan da yumurtlaman muhtemelen reglinden sonra 11-12-13-14-15. Günlerdir . 13. Gün muhtemel yumurtlama günündür . Ona göre bi hesap yapabilirsin.
Soyle hem 5.gun hem12.gun supheli oldu ve var mi cizgi sizce

Ben her iki testte de çok silik gördüm ya ama çok umutlandırmak da istemiyorum. Sonuç ne zaman çıkarmış?

Soyle hem 5.gun hem12.gun supheli oldu ve var mi cizgi sizce
Anladım canım , ben 5. Gün den değil de 12. Günden olursa olma ihtimali vardır diye düşünüyorum.
İlk paylaştığın erken gebelikte sanki hafif var gibi ama kaset testte çok kalite düştüğü için de olabilir göremedim.
İnşallah vardır kanda belli olur zaten ✨

Ya ben de ilk yaptığınız testte silik karaltı şeklinde bir çizgi gördüm. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 🌸

Hakkınızda hayırlısı olsun🌸 ben sizi uzun zamandır burada görüyorum, her gördüğümde de inşallah gebe kalmıştır diye dua ediyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Eğer olursa ilk mi olacak yoksa çocuğunuz falan var mı acaba?

Kizlar nedense var gibi geliyo 3 gun sonra tekrar test yapicam bakkalim gelmesse

Hakkınızda hayırlısı olsun🌸 ben sizi uzun zamandır burada görüyorum, her gördüğümde de inşallah gebe kalmıştır diye dua ediyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Eğer olursa ilk mi olacak yoksa çocuğunuz falan var mı acaba?
Benim var sonra bir daha olmadi bur tane düşük var amin ins

Back
X