Normal bebek yerleşiyor iyice rahim büyüyor akıntı olması çok normalKızlar idrarım gelince orda birşey hissediyorum sürekli akıntım var ve ıslaklık var sizde de böyle oluyomuydu
Çok sağolllll cevabın için canım korkuyodumNormal bebek yerleşiyor iyice rahim büyüyor akıntı olması çok normal
Betanız kaç bende kasık ağrısı yok sadece akıntı ve ıslaklık varBende yeni öğrendim ne kadarlık bilmiyorum ama kasık ağrım hiç geçmedi ıslaklık hissi bende de var ama bu kadar kasık ağrısı normal mi bilemedim sizde var mı ağrı adet olcakmış gibi üç gündür devam ediyor betam çok düşük kimyasal diye korkuyorum regl olursam felan
38Betanız kaç bende kasık ağrısı yok sadece akıntı ve ıslaklık var
Reglin kaç gün geçikti
Korkma canım neyi çok düşünürsen o başına gelir inşallah birşey olmicak değerin de, gayet güzelAma dört gün önce verdiğimde üçtü değerim üçten 38’e yükselmesi iyi bir şey ama korkuyorum hala düşük
İnşallah birşey olmaz bakalım iki gün sonraKorkma canım neyi çok düşünürsen o başına gelir inşallah birşey olmicak değerin de, gayet güzel
İnşallah canımİnşallah birşey olmaz bakalım iki gün sonra
Sizin yerleşme kanamanız oldu mu acaba?İnşallah canım
bende regl olmam gereken gün 34 beta ile öğrendimdün regl olmam gerekiyordu bugün sabah 8:30’da verdim 38 çıktı
Teşekkür ederim içim rahatladı biraz çok üzüldüm bebeğinizi kaybetmenizebende regl olmam gereken gün 34 beta ile öğrendim
kimyasal vs olmadı
betanın düşük olması değil 2 günde 2 kat artması önemli
benimki 8-9. haftalarda son buldu gebeliğim ama sizinki sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?