KIZLAR 4 haftalik HAMILEYKEN KESENIN GORUNMEMESI NORMALMI

kaymaklim

bismillah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
973
3
96
Fransa
KIZLAR YA DAYANAMADIM HASTANEYE GITTIM ELIYLE KONTROL ETTI ONCE SONRADA ALTTAN ULTRASON LA BAKTI HIC BISE YOK DEDI SADECE RAHIM GEBELIGE HAZIRLANMAK ICIN SIS¨MIS DEDI EGER KANAMAN VEYA KASIK AGRIN OLURSA HEMEN HASTANEYE GEL DIS GEBELIK DEDI COK CANIM SIKILDI YAAAA ne olur fikir verin cnm cok silikdiiiiii :gitme: mafoldumben mafoldumben

beta hch 1000-1500 olunca görünüyor kese benim bildiğim.Ondan önce görünmüyor..

4 haftalık bebek ultrasonla görülmez sadece kan testi hcg ile tespit edilir ben 5 haftalıkken sadece keseyi gördüm 7 haftalıkken kalp atışı çok erken daha endişelenme zaten doktorun bakması bile saçma hele dış gebelik demesi dahada saçma bekle içini ferah tut canım bekle sabırlı ol dediği gibi kanaman filan olursa hemen doktora başvur

hic uzulme 4 arti ucte bana bir kararti var ama emin degilim demisti betahcg 1500 olunca gorunur demisti doktorum ve oyle de oldu. haftaya gorunur tatlim. bosuna uzme kendini.

bende 5+6 da kese göründü, 6+ 5 de kalp atışı görüldü. bence henüz çok erken, beta hcg düzenli artıyorsa sorun yoktur.

evet canim daha cok erken oldugu icin normal..aklina kotu seyler getirme hemen haftaya kesin gorunur...hatta bazilarinda 6. haftalikken bile yeni gorenler olmus keseyi..endiselenme!!

yarin sabah kan testi yapicam cuma gunu 170 di bakalim bu sefer kac cikicak ne olur dua edin lutfen benimle olsunnnnn bebegim

guzelim zaten 170ken gitmissen gorunme ihtimali yuzde sifir:))
360 gb ikiye katlanmisken bile gitmis olsan yine gorunmez mutlaka en az bin olmali bosu bosuna stres altindasin su an, doktorunun bunu anlatmamasi da cok tuhaf. hic morelini bozma dort gun sonra git bak nasil gorunuyor, Insallah.

Canim neden hem kendini , hem bebegini böyle bosuna strese sokuyorsun ki ..

Pozitif sonucu aldiktan 1 yada 2 hafta sonra keseye bakmak icin cagiriyor doktorlarr ...

Cok erken davranmissin .. Tabiki görünmezz ..

SIK SIK doktor muayenesini de sahsen önermemm ..

Sen hamileliginin tadini cikarmaya bakk ..

5. haftanin sonlari 6. haftada bebegini rahatlikla göreceksin insallah ..

kaymaklım canım ya sen kendini üzme sakın
4 hafta çok erken 28 günlük yani minicik daha annesi o
haftaya gidince değerlerin yükselince görüceksin inşallah

Kaymaklim,

Gercekten cok acele etmissin. Benim senden 1 gun once transferim oldu. 10. ve 12. gunlerde kan testi yaptilar. Positif cikinca Nisan in 21' ine ultrason icin randevu verdiler. O zamana kadar bir daha ne kan testi ne de baska bir kontrol var. Gunlerimiz ardi ardina oldugu icin yazdim. Bosuna stress yapma..

canım bence de hiç kalbini bozma

1. si değer en az 1000-1500 olmadan görünmez hatta bazen daha da geç olabiliyor

2. si dış gebelikte değerler tam ikiye katlamaz azar azar artar

3. sü de daha cuma günü 170 ise çok erken , bir de karından baktıysa çok zor görünür

sen kalbini ferah tut canım, Rabbim tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla

Hepınıze cok tesekkur ederım bakalım yarın ıns rahatlarım tabı kan degerım arttıysa allahım ne olur yarın artmıs olsun yarın oglen 12 de sıze haber verırım canlarım sagolun

cnm moralini bozma. benim 5+1 de kese ve yolksac göründü. 6+1 de de yani dün kalp atışını gördük ve duyduk. allahıma bin şükür. inşallah sende aynen bunları yaşıyacaksın biraz sabırlı ol. hadi bakalım umarım değerin en kısa zamanda katlana katlana artar.

Canımmmm kaymaklım benimm.Hiç üzme kendini ya ben de 5 haftamda görmüştüm..Doktor çok aceleci davranmış.İnşallah testin de pozitif çıkar buradan seni doya doya tebrik ederimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…