- 27 Eylül 2009
- 671
- 1
- 118
- 37
- Konu Sahibi miss_angela
-
arkadaşlar neden olumsuz konuşuyorsunuz :S bazılarınız estetikli burnun kavisli olması gerektiğini idda etmiş ...asla hayır... asıl pinokyo gibi kavisli burunlar çok kötü kusura bakmayın! Bakın Aysun kayacı'ya sadece kemiği alınmış ama çok güzel duruyor. Bence senin burnun gayet güzel!! Ajda Pekkan aşırı kavis olmuş eski burnunu Onur Erol'a düzelttirene kadar canı çıkmıştı. Gerçek hayattaki güzel dediğiniz doğal burunlar estetikli burunlar kadar kavisli değil ztn o yüzden doğal!! Senin burnun çok güzel.. ama insanların lafları seni ister istemez etkileyecek. Mesela bana göre çok kötü olmuş kavisli bir burun için sahibi bakın benim güzelim burnuma diye albüm açmış :S ama çok kötü...güzellik göreceli.. o yüzden kendi gördüğne önem ver! Mesela ben de albüm yaptım biri bana kötü duruyor dese asla takmam çünkü bana göre çok güzel ve hiç bir girinti çıkıntı yok. Çok oyulmuş kişilerin burnu yakından girintili çıkıntılıdır çoğunlukla.
canım bence öyle çok abartılacak bir sorun yok gibi. gayet doğal duruyor ve açıkçası estetikli değil de sanki kendi burnunmuş gibi. çünkü estetik ameliyat sonucunda normalde daha kavisli bir görüntü oluyor. bu arada doktorun kimdi?
pelusatugce geçmiş olsun. albüme baktım. açıkçası senin dediğin gibi öyle çok da doğal durmuyor ve oldukça havalı bir burnun olmuş bence. ama yüzüne çok yakışmış güle güle kullan canım...
aman canım maşallah diyelim de nazar değmesinsen gerçekten çok büyük sıkıntı yaşamışsın umarım bundan sonra burnunla ilgili bir sorun olmaz. ya gerçekten insanın ilk gözüne çarpan şey burnu oluyor. ben de senin gibi artık çevremde kimi görsem önce burnunu kontrol eder oldum hatta televizyondakilerin bile kaydirigubbakcemile3 kafayı bozdum yani anlıycan...
cnm bi estetik cerraha gösterdım burda..burnun hala şiş dedi nasıl şiş olabilirki içleride şiş olabilir dedi masaj yab dedi bu saatten sonra masaj işe yararmı 6 ay oldu yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?