• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar 6 ci gun test yaptim

sabriyacım hayırlı olsun hamişliğin....kız valla senin gibi sabırsızını görmedim....allah devamını getirsin in.sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

6. gün test çok erken.......

yumurta çatlatma iğnesinin içinde de gebelik hormonu var.dr lar o yüzden en erken 10. gün test yapıyorlar....
moralini bozmak istemiyorum.ınşallah hamişsindir, burada herkes bunun için uğraşıyor birbirine destek veriyor sonuçta ama sonra üzülmeni istemiyorum.......
Rabbim gönlündekini versin...

Sabriyacim ne guzel haber ya yaradanim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim ne olur bizim icinde dua edin cok moralim bozuk halen daha adet olamadim sancidan artik halim kalmadi belim kasigim catliyor guya adet olup gelecektim otelimi bile ayarladim dr rendevumu aldim offfffff ben yapacam bilmiyorum cok caresizim ne olur arkadaslar dua bekliyorummmmmmmmmmkafamçokkarıştı

6. gün test çok erken.......

yumurta çatlatma iğnesinin içinde de gebelik hormonu var.dr lar o yüzden en erken 10. gün test yapıyorlar....
moralini bozmak istemiyorum.İnşallah hamişsindir, burada herkes bunun için uğraşıyor birbirine destek veriyor sonuçta ama sonra üzülmeni istemiyorum.......
Rabbim gönlündekini versin...

canim olurmu oyle sey herseyden bilgi almak onemli ama ben igne falankullanmadim dondurulmuslarla tedavimi oldum

Sabriyacim ne guzel haber ya yaradanim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim ne olur bizim icinde dua edin cok moralim bozuk halen daha adet olamadim sancidan artik halim kalmadi belim kasigim catliyor guya adet olup gelecektim otelimi bile ayarladim dr rendevumu aldim offfffff ben yapacam bilmiyorum cok caresizim ne olur arkadaslar dua bekliyorummmmmmmmmmkafamçokkarıştı

etmemmi kader arkadaslarimm rabbim herkezin ginlune gore versin ama daha dur \bakalim degerim yukselcekmii

ben carsamba yaptırmıstım 8.gunu doktorum 13.gunu yaptır dedi esas test tarıhım olan gun dıger gunlerı bos gec dedi değer iyi dedi
10 gun yaptırabılırsın sende yada test gununde

sabriya allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina al
darisi bizlere insallah
hamisler dua edin benim icinde transferim 14 agustosda dondurulmuslarla insallah bende sizler gibi hamisim derim rabbim isteyen herkese versin ve tedavi yolunda olan herkese yardim etsin

sabriya allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina al
darisi bizlere insallah
hamisler dua edin benim icinde transferim 14 agustosda dondurulmuslarla insallah bende sizler gibi hamisim derim rabbim isteyen herkese versin ve tedavi yolunda olan herkese yardim etsin

sagol canim aaa benim test gunumdeee ins sende hayirli haberleri verceksinn

Back
X