Merhaba kızlar sizleri devamlı takip ediyorum , bundan önceki hikayemi anlatmıştım bilenler bilir bir düşük bir boş gebelikten sonra tekrar süpriz bir şekilde hamile kaldım şu anda hamileliğin altıncı haftasındayım. Hamile olduğumu öğrendiğim gün hafif pembe ondan sonrada hep kahverengi lekelenmelerim oldu, kimi zaman koyu kahverengi kimi zaman baya açık kahve moralim sıfır tabi. İlk kontrolde keseyi gördük ve kanamayı sordum olur dedi doktor progesteron verdi hala devam ediyorum daha sonra gittiğimde kese büyümüş o lekeler sorun olmaz progestana devam et dedi ama hiç kesilmedi, hergün mutlaka peçeteyi kirletecek şekilde akıntının içinde görüyorum. Endişelendim çünkü miğde bulantım bazen kötü oluyor bazende hiçbir belirtim olmuyor sadece progestandan dolayı baş dönmelerim var. benim gibi lekelenmesi olupta bebeğini kucağına alan yada şu zaman kesildi diyen arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde evlat versin inşallah.