öncelikle geçmiş olsun.. burnunuz şimdiki haliyle bile gayet güzel gözüküyor :)
yağmurcum çok tşk ederim inan benimde kemerin orda çıkıntı hep var ben masajla bastıyıorum eğer masaj yapmazsan olmaz bende o günlerde senin gibiydi ilerleyen zamanlarda daha kötü oldu hatta kıkırdağı hissettim doktor söylemişti zaten ilerde hissedeceksin daha sonra geçecek diye masajını ihmal etme çok önemli sende biliyorsun bunu
Ayyy canım ya korka korka olsa da yapıyorum masajı ama şımdı daha korkmadan yapacağım demek doktorun kıkırdağı daha hıssedeceğini soylemıstı sana o zaman bu doğal yanı, ben yanlış bırsey mı yaptım dıye endıselenıyordum, doktoruma da bısey soramıyorum yurt dısındaymış persembe randavum var o zamana kadar sabretmeye calışıyorum aklıma takılanları soracağım umarım benım de senın gıbı guzel pruzsuz olur burnum zamanla, maşallah dıyeyım sana nazar değmesın
canım:)pürüzsüz mü yok artık gel birde bana sor bak bana kıkırdakta ekledi bazen o kıkırdak duvar gibi sert oluyor resmen duvar yani nohut gibi toplanıyor bastırarak masaj yapınca eriyip gidiyor
bende çok küçülsün istemiyorum canım doktorumda öyle dedi fazla küçülmeside iyi değil demişti burnumun ucu biraz küçükse yeter diye düşünüyorum burnumun ucuna dokundu ama ben fazla istemedim doktorla ortak karar oldu bu görüntüm ameliyattan önceki görüntümü ekledim canım bak bakalım
merhaba kızlar :) 66 günlük burnum kemer kısmında hala biraz şişlik var masaj yapıyorum sizce ne kadar daha küçülür yorumlarınızı merak ediyorum
canım fotoğraflarda puruzsuz duruyor ama tabı sen dokununca daha cok hıssedersin, benım de kıkırdak ekledı doktor, zaten bu kıkırdak sorun, gercı uzun vadede kıkırdağın çok yararı varmıs burunda hıçbır sekılde çokme olmuyormus ılerı yıllarda...
çok değişim var tabiki şimdi çok hoş görünüyor..ama hafif bi kavis verilse ucu biraz daha kalksa daha yumuşak bi ifade katardı yüzüne..
maşallah tuce burnun cok guzel olmuş. banada doktor kıkırdak ekledi. oyuzden bastırınca iniyor. nohut gibi bişey dediğin gibi.. inşallah snein gibi guzel burnum olur bende 25 gunluğum :)
merhaba kızlar :) 66 günlük burnum kemer kısmında hala biraz şişlik var masaj yapıyorum sizce ne kadar daha küçülür yorumlarınızı merak ediyorum
tuce'cım burnun ne durumda, benımkınde değişiklik yok çok uzgunum ya
ya nasıl korkmadan oluyorsunuz bende olucan ama korkuyorum olanlar 3 gün acil lerden gelemedik diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?