kızlar 66 günlük burnum

Ayyy canım ya korka korka olsa da yapıyorum masajı ama şımdı daha korkmadan yapacağım demek doktorun kıkırdağı daha hıssedeceğini soylemıstı sana o zaman bu doğal yanı, ben yanlış bırsey mı yaptım dıye endıselenıyordum, doktoruma da bısey soramıyorum yurt dısındaymış persembe randavum var o zamana kadar sabretmeye calışıyorum aklıma takılanları soracağım umarım benım de senın gıbı guzel pruzsuz olur burnum zamanla, maşallah dıyeyım sana nazar değmesın

canım:)pürüzsüz mü yok artık gel birde bana sor bak bana kıkırdakta ekledi bazen o kıkırdak duvar gibi sert oluyor resmen duvar yani nohut gibi toplanıyor bastırarak masaj yapınca eriyip gidiyor

canım:)pürüzsüz mü yok artık gel birde bana sor bak bana kıkırdakta ekledi bazen o kıkırdak duvar gibi sert oluyor resmen duvar yani nohut gibi toplanıyor bastırarak masaj yapınca eriyip gidiyor

canım fotoğraflarda puruzsuz duruyor ama tabı sen dokununca daha cok hıssedersin, benım de kıkırdak ekledı doktor, zaten bu kıkırdak sorun, gercı uzun vadede kıkırdağın çok yararı varmıs burunda hıçbır sekılde çokme olmuyormus ılerı yıllarda...

çok değişim var tabiki şimdi çok hoş görünüyor..ama hafif bi kavis verilse ucu biraz daha kalksa daha yumuşak bi ifade katardı yüzüne..

merhaba kızlar :) 66 günlük burnum kemer kısmında hala biraz şişlik var masaj yapıyorum sizce ne kadar daha küçülür yorumlarınızı merak ediyorum

maşallah tuce burnun cok guzel olmuş. banada doktor kıkırdak ekledi. oyuzden bastırınca iniyor. nohut gibi bişey dediğin gibi.. inşallah snein gibi guzel burnum olur bende 25 gunluğum :)

evet canım aynen öyle şekil olarakta daha doğal görünüyorsun:)

çok değişim var tabiki şimdi çok hoş görünüyor..ama hafif bi kavis verilse ucu biraz daha kalksa daha yumuşak bi ifade katardı yüzüne..

evet canım bende ameliyattan sonra fark ettim haklısın:)

maşallah tuce burnun cok guzel olmuş. banada doktor kıkırdak ekledi. oyuzden bastırınca iniyor. nohut gibi bişey dediğin gibi.. inşallah snein gibi guzel burnum olur bende 25 gunluğum :)

teşekkür ederim canım inşallah hepimizin burnu çok güzel olur ama sabır lazım :)

tuce'cım burnun ne durumda, benımkınde değişiklik yok çok uzgunum ya

canım fena değil şişliklerim iniyor yavaş yavaş daha çok yeni ameliyatlısın biliyorsun geçecek bence

ya nasıl korkmadan oluyorsunuz bende olucan ama korkuyorum olanlar 3 gün acil lerden gelemedik diyorlar

canım ben de korkardım ama durup düşünmedim düşününce yaptıramazdım durup düşünme hemen yaptır kurtul boşuna zaman kaybetme

Merhabalar. Ben de pek çok doktorla görüştükten sonra Teoman Bey'de karar kıldım. Sizin fotoğraflarınızı görünce ve tecrübelerinizi okuyunca kafamda soru işareti kalmadı. Burnunuz çok doğal, çok yakışmış. Tam istediğim gibi. Güle güle sorunsuzca kullanın. Acaba aylar geçtikçe nefes almada veya şekilde problemler ortaya çıkıyor mu? 1-2 ay sonra ameliyat düşünüyorum ama hala tereddütlerim var.

Son düzenleme:
Merhabalar ben fotoğrafları göremiyorum, ben de estetik düşünüyorum bu aralar internette ahmet tuna ereni araştırırken denk geldim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…