- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım hala şişlikler olduğu belli ne zaman şişliklerin ineceği hakkında pek bilgim yok ama bu hali güzel görünüyor eminim şişlikler inince daha da güzel olacaktır.
güzel olmuş canım ömürlük olur inşallah doktorun kimdi ?
Çok güzel görünüyor canım şiş olduğu çok belli ama bu şekilde bile çok güzel, inince düşünemiyorum
çok doğal duruyor gerçekten. şişlikler de inince mis :)
merhaba kızlar :) 66 günlük burnum kemer kısmında hala biraz şişlik var masaj yapıyorum sizce ne kadar daha küçülür yorumlarınızı merak ediyorum
merhaba kızlar :) 66 günlük burnum kemer kısmında hala biraz şişlik var masaj yapıyorum sizce ne kadar daha küçülür yorumlarınızı merak ediyorum
canım burun şiliğinin yüzde ellisini ilk bir ay içinde atıyormuş.ilk üç ayda ise yüzde 80 i gidermiş..yani bundan sonra burnunda aşırı bi küçülme bekleme..burnunun ucuna dokunmadımı doktor?keşke biraz daha kalksaymış kavs verseymiş..
Canim gecmis olsun...ben de estetik yaptircam ve doktor arayisindaykm.ve sormak istedigim bazi sorular var cevaplayabilirsen cok sevinirjm.
Ne kadar odedin? Hastanede ne kadar kaldin? Alcinin alinmasi morluklarin gecmesi vs ne kadar sürdü?
Tuce'cım canım burnun gıtgıde daha guzellesşyor son halıne bayıldım masallah çok guzel, bu arada senın bahsettığın kemerın yerındekı çıkıntın yok dumduz duruyor burnun, keske benımkı de senın gıbı duzelse, ben masaj yapmaya korkmaya basladım her masaj sonrası burnum daha bı şışıyor ve kıkırdağın yerınden oynadığını hıssediyorum, benım su an 27 gun oldu burnum ınsallah senın gıbı duzelır benımkı de
Hala şişliğin olduğu belli,ancak biçimi güzel eminim 2 ay sonra çok daha iyi hissedeceksin.
Geçmiş olsun.
Gayet güzel ve doğal duruyor umarım ileride sorun yaşamazsın.Yeni burnun gözlerinin güzelliğini ortaya çıkarmış.