Kızlar 7 haftalık hamileyim ve mide yanmam ve bulantım var ne yapsam geçer acaba??

Nur Danem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
63
11
3
30
Kızlar 7 haftalık hamileyim ve mide yanmam var bulantım var ayağa zor kalkıyorum mutfağa bile gidemiyorum uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum bile bana baya rahatsızlık veriyor lütfen yardım edin kızlar siz neler yaptınız su bile içemiyorum lütfen yardım edin kızlar (

Benimkine hiç birşey care olmamıştı
Havuç ye demişlerdi daha fena yapıyor.
Kısacası ben sadece hayırlı olsun demek için geldim:)

Ben herseyi denedim ama cözum bulamadim...
Belli bir haftaya kadar...
Agziniza karanfil alabilirsiniz...yada elma deneyin derim

Haşlanmış patates ye canm tok tutar migdem bulaniyo diye acda kalma daha çok bulanır malesf idare etmen gerek 12. Haftaya kadr ..

Bu arada buradakilerin tam olarak sna yardımcı olabileceklerini sanmıyorum gebelik bölümüne acmaliydin konuyu..!

Ay canıııımmmm çok çektim ben bulantıdan. Doğuma kadar kusmuştum. Bana iyi gelenler;
Limon kolonyasını kağıt havluya bolca döküp burnuma koyup uzanıyordum.
Kraker ya da leblebi yiyordum. Bunlar kesmese de birazcık rahatlatıyordu.
Kimisi patates kızartması Dedi bana ama gebelik şekerim de vardı yiyemiyordum onu. Çok geçmiş olsun hepsini unutçaksın gör bak

7.haftada ben hiçbir şey hissetmiyodum burda okuyorum şaşırıyorum 9 ay zor geçecek demek senin

Sırt üstü yatmak bana iyi gelmiyordu.sırtına yastıkla destek yap..mideye iyi geliyor...Kuru ekmek kraker leblebi rahatlatır. .sanırım bulantı için ilaç var doktoruna sorabilirsin

Doktorum bana yeşil elma üzerine kahve serp ye demişti bulantilarima iyi gelmişti. Bi de zencefil şekeri iyi geliyordu. Onu da drum önermişti. uludağ gazozunda bulantilara iyi geleceğini söylemişti ama onu denemedim.

Bi de ac kalmamaya özen gösterin ac kaldıkça bulantilar artıyor.

Sadece mide yanmasi varsa igde ye.birde sari leblebi.bunlar mide asidini azaltir.gecmis olsun

Hamileler Gaviscon kullanabiliyordu sanırım, doktoruna sormalısın

Benim bulantılarım 4.ayda bitmisti umarim 9ay surmez seninikide.
ayva,limon,visne suyu iyi gelmisti bana

Ablam hamileyken bulantı si oldugunda leblebi yiyordu aklinizda bulunsun...

Birde diaframdan dogru nefes alsaniz yanmaya iyi gelebilir gastrit reflu gibi rahatsizliklarda iyi geliyor hamileliktede iae yarar belki ozellikle siskinlik falan bir deneyin

caresi yok canim 12 haftamdayim hala devam ediyo ve 2 kilo verdim ishal ve kusmaktan

Kesin bir cozum olmaz ama kendini ac birakmadan azar azar yemek yersen daha rahat olursun meyve yogurt ekmek peynir limon iyi gelebilir 12. Haftadan sonra gecer insallah ,,,hayirli olsun bu arada

Selamlar .Cig ayva bicak gibi kesiyor.pazarsan al mulaka unutma patatea haslamasida.iyi geliyor.sade cubuk krakerini yataginin basindan eksik etme .ve gece yatarken 1 kase yogurt 2 dilim ekmekle yiyip yat mutlaka.gunduzleri ise zencefil cayi icebilirsin limonlu.

Ac kal m iycaksi. Tek puf noktasi bu. Her bul@ndiginda migden bisey atcaksin agzin@ ben ayva yiyordum 1 dilim cebime koyduydum artik ayvayi dilimle iyp haa bide atlet giyme oda migde bulandiriyor sıkan seyler asl@giyme n ol rahat ve yumusak kiyagetler tercih et

Canim ben uykumda bile bulanti cekmis biri olarak yaziyorum. Zor.. Kolay gecmiyor. Hatta bulanti inatciysa cozumu sadece dogurmak
Saka bi yana ben bi ilac vardi onu iciyordum adini soylemek yasak mi bilmiyorum..
Dr una sor zof.an yaziyim tek iyi gelen sey buydu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…