Kizlar abartiyormuyum.....Bi bakarmisiniz

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
aydir bir is yerinde calisiorum.
Yilbasina ozel bir urun yaotirdi calistim firma musterilere 50 calisanlara 30 tl diye bi soylenti cikti.3ün besin hesabini yapmam genel olarak ozel olarak sormadim.
Bende yaptrdm ve tek bn yaptrdm personel olarak.
Neyse bugun de ücretini ödiyeyim dedim.
100 verdim 70 alicm diye dsunuyorum o an 20 tl para ustu aldim.
Yani amir oyle vetdi bende bozuk yok sonra verir diye dsndum vermedi .Bana da kal geldi nasilsa sonra verir dedm bahs etmedi hic
Şimdi ben yarin citlatiyimmi pzt yi bekliyimmi sizce ce ...
Araya hafta sonu grcek.
Zaten iyi seyler duymadim eski elemanlardan onun hakknda ki ole bir izlenimde verdi.
Tesekurler.
Yoksa abartiyormuyum.
Sadece salak yerine kinulmus gibi hissettim kndimi o skti cnm

Siz neyi sorun yaptınız tam olarak anlamadım
Para üstü alırken baştan sormak söylemek en güzeli
Adam hakkında cebe indiriyor diye düşünüyorsanız ispatlayamazsınız
Sadece tedbirli olabilirsiniz

50 daha verecekti unuttu belli ki. Direk sormalıydın şimdi kanıtlayamazsın da.

Sonucta sen bir alışveriş yapıyorsun o an..

Marketteki kasıyer bana eksik para verse, bozugu yok herhalde, yarın tamamlar üstünü mü dicem..

Hani hiç olmadı ürün 30 tl dimi diye alırken soraydın..

Dalgınlığına gelmedi bence o an çekindiğin için söylemedin ama şimdi yok ben 30 verdim derse ne yapıcaksın ? İspatlamazsın da yine de bir söyle yarın derim

Hayir cnm kimden cekincem para pul hesabi yapmayi sevmem verir sonra diye dsndum.
Bozugu yoktur dsndum

Sonucta sen bir alışveriş yapıyorsun o an..

Marketteki kasıyer bana eksik para verse, bozugu yok herhalde, yarın tamamlar üstünü mü dicem..

Hani hiç olmadı ürün 30 tl dimi diye alırken soraydın..

Dalginligima geldi .
Gerckten aptallik ettim.
Nasil ettim bilmiorum.

Belki adamin da dalginligina geldi 50 tl verdin sandi 20 tl para ustu verdi. Simdi sorsan da sen 50 tl vermistin diyebilir. Kanitlaman da zor olur. Keske o an soyleseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…