kizlar acele bakarmsiniz

lulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
556
29
34
Esimle bosanma karari aldik. 4 aylik bebegim var yanıma sadece 300 tl aldim.benim bebegin altinlari kaldi beni para idare etmez.altinlari mahkemede veririm diye polisle gidip alamazmiyim

Ziynet eşyaları hukuken size ait aslında,mahkeme eninde sonunda verir size, ama mahkemeye kadar harcayıp yedim ben onları diyebilir, onun için ya gidip evden alın ya da davadan da önce tedbir koydurtun altınlara harcayamaması için.
O evde yokken gidip alabilirsiniz, evde olur kavga çıkarır diyorsanız polisle de gidebilirsiniz evet.

Evde olmadığı anı yakalayıp git al, 3. sayfa haberlerini okuyoruz o yüzden kesinlikle evdeyken girme bence. Hatta gerekirse erkek kardeşini babanı fln yolla ev boşken gitsin alsın.

polisle gidin hem bi kaç eşya alırsınız. neden siz çıktınız ki evden o çıksaydı ! çocukla nereye gidiyorsunuz

sen cikmasaydin o gitseydi evden evede sakin sen olmadan babani veya bi tanidigini gonderme bizim arkadasda eve babasiyla girdi kocasi polisi aradi haneye tecavuz hirsizlik kayinbabasini sikayet etti.en garanti ve guvenli olan polisle gitmek

Ziynet eşyaları hukuken size ait aslında,mahkeme eninde sonunda verir size, ama mahkemeye kadar harcayıp yedim ben onları diyebilir, onun için ya gidip evden alın ya da davadan da önce tedbir koydurtun altınlara harcayamaması için.
O evde yokken gidip alabilirsiniz, evde olur kavga çıkarır diyorsanız polisle de gidebilirsiniz evet.

harcayıp yesede alıyorlar .

X