Kızlar aciiiiiiilll

ne demek canım elimizden bişey gelse keşke çok duydum çünkü ben kanaması olduğu halde tutan o yüzden rahatım seninle ilgili birde ben kendi hemşiremle arkadaş gibi oldum o beni çok bilgilendirmişti devamlı görüşüyoruz sendeki belirtinin olabileceğini bana daha ilk gün söyledi test gününe az kala leke olabilir korkma dedi belkide onun için böyle düşünüyorum ama tabi insan yaşayınca tedirgin oluyor ne kadar söylensede bende 4. günden sonra adet sancısı çekmeye başladım çok korktum ama olabilir halbuki onuda söylemişti olabilir diye ama insan yinede tedirgin oluyor beklemekten başka çare yok dualarımız hepimiz için benim test günüm senden 1 gün sonra 8 ocak önce sen sevindireceksin bizi sonra ben allahın izniyle :))) böyle düşünelim böyle olsun inş

amiiiiiiiiiin amin canım.galiba bir önceki hamileliğim beni tedirgin etti.oda kanamayla başladı düşüğe gitti.ama lekeler durdu sanki ha bire gidip bakıyorum.bişey yok.yarınıda sağsalim atlatim öbürgün büyük gün.

amiiiiiiiiiin amin canım.galiba bir önceki hamileliğim beni tedirgin etti.oda kanamayla başladı düşüğe gitti.ama lekeler durdu sanki ha bire gidip bakıyorum.bişey yok.yarınıda sağsalim atlatim öbürgün büyük gün.

çok üzüldüm ama ben az önce tam anlamıyla adet oldum

Back
X