Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya artık keseyi görmeye giderim :)Bence harika 2 günde 2 katına çıkması gerek sizin değerinizi 5 gün olarak hesaplarsak bence çok güzel yükselmiş. Bi daha ne zaman gidiceksiniz doktora
İnşallah. Sağlıklı güzel bi hamilelik geçirin ve sonrada dünyalar güzeli yavrunuzu alın kucağınıza inşallahHaftaya artık keseyi görmeye giderim :)
Amin inşallah çok teşekkürlerİnşallah. Sağlıklı güzel bi hamilelik geçirin ve sonrada dünyalar güzeli yavrunuzu alın kucağınıza inşallah
Gayet güzel Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba kızlar, 16 eylülde yaptırdığım kan değerim 97,3 cıkmıstı bugün tekrar yaptırdım 1531.0 çıktı değer iyimi ???? Bilgi verirmisiniz henüz doktora gösteremedim
Amin inşallahGayet güzel Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah![]()
Gayet güzel çıkmış cuma gününe randevu al kese görürsün değer 3 bini geçerMerhaba kızlar, 16 eylülde yaptırdığım kan değerim 97,3 cıkmıstı bugün tekrar yaptırdım 1531.0 çıktı değer iyimi ???? Bilgi verirmisiniz henüz doktora gösteremedim
Gayet güzel çıkmış cuma gününe randevu al kese görürsün değer 3 bini geçer
Teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsun benim değerim 1764 idi tam 1 hafta bekledim doktora gittim 6+3 imiş kalp atışını da duyduk Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
TeşekkürlerHayırlı olsun![]()