Kızlar acil bakar mısınız beta hcg

eda0123

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2025
110
28
13
27
Kızlar dün biraz rahatsızlandım hastaneye gittim o arada betayada baktırayım dedim ona göre ilaç alayım ya da almayayım diye çünkü gebelik deniyorum bu ayda denedim kanda hcg 0.05 çıktı ama reglime daha 13 gün var yumurtlama ilişki günleri 11-12-13 tü o dönemde aralıksız ilişki yaşadım öncesinde 2 güne bir hala devam ediyor bu süreç şimdi biz bu sonuçla daha reglime 13 gün varken gebelik yok diyebilir miyiz

Kızlar dün biraz rahatsızlandım hastaneye gittim o arada betayada baktırayım dedim ona göre ilaç alayım ya da almayayım diye çünkü gebelik deniyorum bu ayda denedim kanda hcg 0.05 çıktı ama reglime daha 13 gün var yumurtlama ilişki günleri 11-12-13 tü o dönemde aralıksız ilişki yaşadım öncesinde 2 güne bir hala devam ediyor bu süreç şimdi biz bu sonuçla daha reglime 13 gün varken gebelik yok diyebilir miyiz
Diyemeyiz çünkü daha çok var regle 5-6 gün kalmış olsaydı okey yok derdik ama daha baya var yorum yapılacak süreçte değil anlayacağın

Biraz karmaşık anlatmışsınız. Sürekli kan vermek yerine reglinizin olması beklenen gün kaset testi ile bakabilirsiniz. Çok erken kan verip hemen başında yakalasaniz da yine beklemeniz gerekecek HCG düzgün artıyor mu, sonra kese rahimde mi, sonra kese dolu mu ... Yani sabır şart. Regle 13 gün kala gebelik henüz oluşmamış olacağı için çok erken. Gebelik düşünüyorsanız folik asit başlayıp, TSH I kontrol ettirmek önemli bunları yaptınız mı

Biraz karmaşık anlatmışsınız. Sürekli kan vermek yerine reglinizin olması beklenen gün kaset testi ile bakabilirsiniz. Çok erken kan verip hemen başında yakalasaniz da yine beklemeniz gerekecek HCG düzgün artıyor mu, sonra kese rahimde mi, sonra kese dolu mu ... Yani sabır şart. Regle 13 gün kala gebelik henüz oluşmamış olacağı için çok erken. Gebelik düşünüyorsanız folik asit başlayıp, TSH I kontrol ettirmek önemli bunları yaptınız mı
Bunların hepsini yaptım. En baştan anlatayım öyleyse sadeleştirilmiş bir şekilde . Uzun zamandır gebelik deniyorum ocak ayında kürtaj oldum sonra iki ay korundum sonra tekrar denedim olmadı en son bu ay doktor Klomen ve Sitolart takviyesi verdi şase olarak . Dün gece mide ile alakalı bir problemden dolayı rahatsızlandım ve soluğu acilde aldım serum ilaç vs vereceklerdi bende dedim ki gebelik denediğim için baktırayım varsa ilaç almayayım boşuna iyi değil ya hani ondan dolayı baktırdım sonra öyle bir sonuç çıktı her neyse yinede üzüldüm sizlerde daha tecrübelisiniz diye sorayım dedim.

Hiç üzülmeyin hepimizin hikayesi farklı benim de önce bi kaybım, sonra kızım oldu. Sizin için de önünüzde ayrı bir yol var sabırla denemeye devam 🌻

Back
X