Kızlar acil bakar mısınız gebelik var mı

abcdefghlmno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
88
13
3
25
Kızlar hayal mi görüyorum kendim mi kuruyorum bu testler pozitif miii bakar mısınız lütfenn

Eklentiler

• IMG_9519.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 66
Tabiki. Testte çıkacak kadarsa kanda dünden çıkar
Peki bir şey daha sorabilir miyim ben herhangi bi doktora randevu aldım burda sadece kan vereceğim nasılsa diye asıl doktoruma yarın ya da pzt gidebilirim pzt gitsem geç olur mu amca görümür zaten diye tahmin ediyorum ama daha ilkim tecrübesizim de yardımcı olur musunuz

Özelde sadece beta hcg baktırmak istiyorum diyip kan verebilirsiniz randevu almaya gerek yok ki yada acilde de kan alıyorlar sanırım beta için öyle yapın bi araştırın

Birde hiç hamilelik belirtiniz oldu mu neler oldu merak ettim. Ben perşembe aşılama oldum bekliyorum

Yok devletten aldım randevuyu özele kendim ayrı gitmeyi düşünüyorum belirtiye bakarsak hiç belirtim yoktu yani şöyle ki som ana kadar regli olcam sandım regli ağrısından hiç bir farkı yok bi ağrı oldum ara ara dalgalı aynı göğüs hassasiyetim vardı akıntı aynı yani kısaca regli olmadan önce nasıl hissediyorsam öyle hissettim sadece tek umudum şuydu Beniö regliden önce hep hormonel sivilcem çıkar ama hep hiç şaşmaz bu ay çıkmadı bi tek bu yani tabiki de sadece bunla yola çıkmadım gecikmemin 6. Günü bugün asıl beni o heveslendirdi çünkü benim reglim hiç şaşmaz döngüm en fazla 31 gün uzar 28 günde hep gelir

Birde hiç hamilelik belirtiniz oldu mu neler oldu merak ettim. Ben perşembe aşılama oldum bekliyorum
Siz sadece rahat olmaya bakın bence Beniö de kesin mi şuan kandan sonra belli olcak da ama belirti asla aramayım ben 8 aydır bekleri araya araya bi hal oldum kendimde stres sıkıntı eşimde de varikosel çıktı korktuk olmaz diye daha bu ay öğrendik onu da ama doktorumuz motive konuştu ben de oluruna bıraktım sonuç bu şekilde işte yani demek istediğim regli belirtisi yaşarsanız sakın kendinizi tutmadı gibi bi düşünceye sokmayın sakin kalmaya bakın çünkü hiç bir farkı yok regliden hatta şuan bile ara ara ağrıyor karnım

Hamilesiniz canım hayırlı olsun devlet hastanelerinin acilinden de kan verebilirsiniz 2 saatte çıkar sonucu en hızlı sonucu ordan alırsınız

Bilgiler için çok teşekkürler canımm. Aynı şeyleri bizde yaşadık varikosel vs. 2 senedir uğraşıyoruz bakalım allah isteyen herkese nasip etsin. İnşallah sende hamilesindir canım benim

Bilgiler için çok teşekkürler canımm. Aynı şeyleri bizde yaşadık varikosel vs. 2 senedir uğraşıyoruz bakalım allah isteyen herkese nasip etsin. İnşallah sende hamilesindir canım benim
Amiiin amiiin rabbim hepimizi dileklerine kavuştursun şifa versin inşallah doktorlar ameliyat filan dediler bize çok da bilgimiz yok siz oldunuz mu acaba ameliyat ya da başka bi tedavi

Amiiin amiiin rabbim hepimizi dileklerine kavuştursun şifa versin inşallah doktorlar ameliyat filan dediler bize çok da bilgimiz yok siz oldunuz mu acaba ameliyat ya da başka bi tedavi
Varikosel için oldu ameliyat eşim basit bir ameliyat. Sonrasında 3 ay sonra gitti sperm testi verdi artmıştı gerçekten sonuçlar. Birde kendi saglığı için olmalı zaten çünki varikosel ilerlediği zaman erken boşalma cinsel isteksizlik biraz açık olcak ama kalkmama gibi problemler yaşanıyormuş birde en önemlisi kısırlık yapıyormuş

Bi zararı olmuyor yani ameliyatın öyle mi biz de işte ilerde sorun çıkartır diye korkuyoruz 2. Çocukta filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…