Kizlar acil bakar misiniz saglik ocaginda kalp sesini duyamadim bebegimin 18+4. Iken normal mi

Arkadaş orta halli özel hastanelerde muayene 40-50 tl allah aşkına bu kadar tereddütte kalmaya değermi? git kardeşim 2 dk da bak bebeğine, kalbinede bak hareketinede bak... sağlık ocağının randevu gününü ne bekliyorsun Allah aşkına...
Sağlik ocagina muayene için gidilmiyo canm rutin aylik gebe takibine çagıriyolar seni kilona bakoyolr aşılarıni filan yapyolar vitaminlerini ve biten ilaclarini yaziyolar takip yapyolar, gel bide bebegin kalp atimina bakalim diyolar ki işte en gereksiz uygulamalari bu gereksiz telaslandryolar insanlari tek sıkinti bu.

Sağlik ocagina muayene için gidilmiyo canm rutin aylik gebe takibine çagıriyolar seni kilona bakoyolr aşılarıni filan yapyolar vitaminlerini ve biten ilaclarini yaziyolar takip yapyolar, gel bide bebegin kalp atimina bakalim diyolar ki işte en gereksiz uygulamalari bu gereksiz telaslandryolar insanlari tek sıkinti bu.

Tamam işte bende onu diyorum, bir dahaki sağlık ocağı randevu tarihi bekleneceğine en yakında bir hastaneye gidilse hiç olmazsa aklındaki soru işareti kalkar.

Şahsen sorunlu bir gebelik yaşıyorum. Ben dayanamam randevu gunu saatı bekleyemem yani... en ufacık ağrıda, lekede kanamada tutuyorum acilin yolunu, sadece nasıl sabrettiklerini anlamıyorum. Benim aklım çıkıyor. Allah bebeklerımızı bıze bagıslasın.
Ben sağlık ocağına sadece bır kac kan testı ıcın gıttım, sonra beni takip eden ebe hemsıreye dışarıdan testlerımı durumumu falan w.up dan yolluyorum o kadar. hayatta orada muayene olmam. 20. haftalık bebegın kalp atışını duymamak ne demek. ınsanın aklı çıkar...

Benim daha önce başma geldi böyle bi durum ve sana şunu öneririm kesinlikle saglik ocangında bebeginin kalp atımına bakmalarinı isteme izin verme.ben katiyyen izin vermiyorm buna daha önceki deneyimimden ötüru.onlarin cihazlari gelişmemiş duyulmayabiliyo ve anneye gereksiz bi korku yaşatıyorlar.
Aynen ya ilk ve sondu zaten :)

Arkadaş orta halli özel hastanelerde muayene 40-50 tl allah aşkına bu kadar tereddütte kalmaya değermi? git kardeşim 2 dk da bak bebeğine, kalbinede bak hareketinede bak... sağlık ocağının randevu gününü ne bekliyorsun Allah aşkına...
Pardon da bilip bilmeden yargilamak sizin haddinize degil .once sorgulayin ondan snra tepkinizi verin .tabiki ozel hastanede ozel doktorum var .rutin kontrollerimi duzenli yapiyorum .saglik ocagina muayene icin degil bazi donemlerde kendileri cagriyorlar ve bazi tahliler istiyorlar muayene ediyorlar takip etmek amacli asi gunleri var .sen gelmesen de onlar sana geliyotlar.bu durumdan haberiniz yok sanirim .gitmisken kalp sesini duymak istedim duyamayinca panik oldum dogal olarak aksam da hastaneye gittim zaten burda paylasmak istedim biliyorsuniz ki burasi bi paylasim platformu herkes birbirne yardim ediyor dusuncelerini paylasiyor .ön yargilarinizi baska yerlerde kullanin

Back
X