Sünnet kızlar acil bakar mısınız sünnetten sonraki şişlik resimli

sanki iltihap kapmış gibi. içim kötü oldu. mutlaka doktora göster canım.

doktorum şişme olması normal dedi ama bu şişme mi pek anlayamadım ben

bebeğini sünnet yaptıran deneyimli annelere sormak istedim ben

Oha bu da oldu sonunda
1.en iyisi doktora sormak
2.valla fotografta gorunen yer nedir ben anlamadim algiliyamadim

Konu sahibi bana özelden mesaj atarak "hayırdır" diye sormuşsunuz. Hayır efendim hayır. 21 aylık çocuğun pipisi tahrik edebilir aaa ne ayıp ne günah diye bu tepkiyi vermedim. Bu resim çocuğun mahremine bir tecavüzdür. İnstagrama bebek pipisi yazıp aratın. Çıkan sayfalardaki yorumları okuyun, anlayacaksınız.

Fotoyu göremedim yahu benim gözde mi sorun var?

sizler gibi ters ve anlayışsız insanların olduğu yerde dayanışmanın olmayacağını bilmem lazımdı kusura bakmayın yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler

Fotoyu göremedim yahu benim gözde mi sorun var?
kusura bakmayın üstteki anlayışsız arkadaşlar yüzünden sildim fotoyu bunlar gibi bir sürüsü gelir birazdan sırf yardım alabileyim diye ortalığı savaş alanına çevirmemek için kaldırdım teşekkürler yinede girip yardımcı olmaya çalıştığınız için

Alayışsızlık değil bu bi cocuğun mahremini her ne sebeple olursa olsun internette paylaşmamalısınız. Ben fotoğrafı görmedim ama tepkileri haklı buldum. Iyi ki kaldırmışsınız.

Konu ne birde foto silebiliyormuyuz biilmiyordum fotosuz anlatın

meme yapma diye bir terim var biliyomusunuz bilmiyorum ama pipi deliğinin alt kısmında o şekilde şişme var doktor zarlarda şişme olur pipide şişme olur demişti kastettiği böyle bişey mi diye burda deneyimli bayanlara danışmak istedım

Belki yaptığı yanlış ama biraz empati yapsanız keşke kızmadan önce. Çaresiz bir anne evladı için endişelenmiş sadece. Paniklemiş. Bende anneyim doktor birşey yok dese bile rahat edemeyip kırk kişiye sorduğum çok olmuştur. Resmi göremedim. Allah şifa versin yavrunuza.

Hayir bide kiz olsa ayip mayip derlerdi. Oglanin pipisini koyuyorlar ama internete! Bu ne perhiz derler ama. "Hadi oglum göstersene" igrenc mantigindan bir farki yok. Bir fotoyu nette attigin zaman ömür boyu orada kaliyor. Bunu nasil anlamazlar? Sorun varsa doktora git!

Bravo ! Sizi tebrik ediyorum ve size katılıyorum.

Geçmiş olsun endiselenmis bir annesiniz...dr danismak en azından aile dr daha yararlı olur. Ayrica foto konusunda sanal ortam olmasından ötürü hos olmamis.nette online doktor siteleri daha yararlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…