Kızlar acil bakar mısınız

nebilim ben guveniyim surekli ayni akrarcidan aliyorum kendi utunleri :)
cignerken sanki daha aci
Cunku daha etkili
Yararli asitleri taze cunku :)
Sen beni dinle cigne :) ufak bir arastirma yap corekotu yagi ile ilgili...temiz olsa bile pek tavsiye edilmiyor doz asimindan dolayi vucutta birikim yapiyor...ayrica corekotunu acik alma alirsan...marketten paketli olandan al

Cunku daha etkili
Yararli asitleri taze cunku :)
Sen beni dinle cigne :) ufak bir arastirma yap corekotu yagi ile ilgili...temiz olsa bile pek tavsiye edilmiyor doz asimindan dolayi vucutta birikim yapiyor...ayrica corekotunu acik alma alirsan...marketten paketli olandan al
paketli aliyom :)
dedigin gibi cignemeye basliyam eniyisi :)
tesekkurler

Öyle canım öyle benimde pcos var incir kurunu tekrarlamayi düşünüyor musun?
Valla canim tekrar deniycem simdi catlama ignesi oldum femara kullandim bu ay sabah bir aksam bir oglen. Bir 3 yumurtam olusuyordu. Ama ikisi durdu bir tanedi 19 mm olmus

Valla canim tekrar deniycem simdi catlama ignesi oldum femara kullandim bu ay sabah bir aksam bir oglen. Bir 3 yumurtam olusuyordu. Ama ikisi durdu bir tanedi 19 mm olmus
Ne güzel olusmussa saglikli bebis getirsin o yumus insallahbenim yumurtlamam 4 ay olmadi bu ay 5.. ayim oldu gibi ama emin de değilim

Nasil hic olusmadi hic buyumedi mi benim gecen ay 21 mm olmustu doktor cok umitliydi ama dollenme olmuyo
Yumurta cok ama buyumuyor iki uc kez doktora gittim gelisen yok dedi her ay doktora gitmedim ama akinti ve ovulasyonda hic belirti olmadi zaten bu surede iki kez mi uc kez mi ne adet oldm ondada ilacla pcos var iste bu ay inofolicle belki biri gelismis olabilir

Yumurta cok ama buyumuyor iki uc kez doktora gittim gelisen yok dedi her ay doktora gitmedim ama akinti ve ovulasyonda hic belirti olmadi zaten bu surede iki kez mi uc kez mi ne adet oldm ondada ilacla pcos var iste bu ay inofolicle belki biri gelismis olabilir
Bende pco var ama cok sukur gelisen yumurtam oluyo bir tane insallah seninkide gelisir canimmm

Back
X