Kızlar acil bakar mısınız

mhtpogz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2023
18
4
1
26
22 mayısta testim pozitif çıktı beta verdim 417 çıktı sonrasında kontrole gitmedim ama asla gözlerimi açamıyorum sürekli uyuyorum 14 15 saat rahat uyuyorum belim çok ağrıyor sizce normal mi bunlar lütfen yardımcı olur musunuz doktora gitmem gerekiyor mu

Doktora gidin, yaşadıklarınız da normal kimi insan hamileyken çok düşkün olur uykuya

Hamilelikte hormonlardan dolayı oluyor canım ben kızıma hamileyken gözümü uykudan alamıyordum

Hamilelikte hormonlardan dolayı oluyor canım ben kızıma hamileyken gözümü uykudan alamıyordum
Çok korkuyorum ya aşırı uyursan sarılık olursun diyenler var ayrıca beta hcg mi kontrol ettirmedim düzenli ilerliyor mu diye onu kontrol ettirmeliyim dimi

Diğer hamileliğim de hiç böyle olmamıştı 7 ay önce kürtaj oldum
Dediklerin gayet normal şeyler ben de şu an öyleyim sürekli uyuyorum ve çalışıyorum çok zor bulantılar zirve.. ama bir kez daha kan verirsen daha iyi olur bence

Çok korkuyorum ya aşırı uyursan sarılık olursun diyenler var ayrıca beta hcg mi kontrol ettirmedim düzenli ilerliyor mu diye onu kontrol ettirmeliyim dimi
Hayatım yaklaşık 30 yaşındayım ve 30 yıldır da çok uyurum. Sarılık marilik bir şey olmadı. Sadece çok uyuduğum için basım ağrır, ağrıdığı için de uyurum ve geçer yani 48 saat tuvalet molası haricinde kesintisiz uyumuşluğum var. Hamileyim şu anda ve hamileliğin başında kemiklerim agrirdi ve çok uyurdum. Şimdi 17 haftalim oldum ve en geç 8de kalkıyorum maalesef. Bu özelliğimi kaybettim maalesef yani diyeceğim o ki uyu gitsin aşko. Uyku cennetten bize verilmiş bir hediye

Yaaaa çok teşekkür ederim rahatlattınız beni beta tekrar verdim 1300 çıktı doktorum çok güzel ilerlediğini söyledi pazartesi kese görünür dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…