Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok korkuyorum ya aşırı uyursan sarılık olursun diyenler var ayrıca beta hcg mi kontrol ettirmedim düzenli ilerliyor mu diye onu kontrol ettirmeliyim dimiHamilelikte hormonlardan dolayı oluyor canım ben kızıma hamileyken gözümü uykudan alamıyordum
Diğer hamileliğim de hiç böyle olmamıştı 7 ay önce kürtaj oldumDoktora gidin, yaşadıklarınız da normal kimi insan hamileyken çok düşkün olur uykuya
Diğer hamileliğim de hiç böyle olmamıştı 7 ay önce kürtaj oldum
Teşekkür ederimHer hamilelik farklı, korkmayın. Beta takibi yapsanız iyi olur ama
Dediklerin gayet normal şeyler ben de şu an öyleyim sürekli uyuyorum ve çalışıyorum çok zorDiğer hamileliğim de hiç böyle olmamıştı 7 ay önce kürtaj oldum
Teşekkür ederim![]()
Bulantım hiç yok siz kaç haftalıksınızDediklerin gayet normal şeyler ben de şu an öyleyim sürekli uyuyorum ve çalışıyorum çok zorbulantılar zirve.. ama bir kez daha kan verirsen daha iyi olur bence
Hayatım yaklaşık 30 yaşındayım ve 30 yıldır da çok uyurum. Sarılık marilik bir şey olmadı. Sadece çok uyuduğum için basım ağrır, ağrıdığı için de uyurum ve geçerÇok korkuyorum ya aşırı uyursan sarılık olursun diyenler var ayrıca beta hcg mi kontrol ettirmedim düzenli ilerliyor mu diye onu kontrol ettirmeliyim dimi
9 haftalık benim ama kiminde de hiç bulantı vs olmuyormuş.. Doktoruma da sordum hep bunları. Sizde son durumlar ne pekiBulantım hiç yok siz kaç haftalıksınız
Yaaaa çok teşekkür ederim rahatlattınız beni beta tekrar verdim 1300 çıktı doktorum çok güzel ilerlediğini söyledi pazartesi kese görünür dediHayatım yaklaşık 30 yaşındayım ve 30 yıldır da çok uyurum. Sarılık marilik bir şey olmadı. Sadece çok uyuduğum için basım ağrır, ağrıdığı için de uyurum ve geçeryani 48 saat tuvalet molası haricinde kesintisiz uyumuşluğum var. Hamileyim şu anda ve hamileliğin başında kemiklerim agrirdi ve çok uyurdum. Şimdi 17 haftalim oldum ve en geç 8de kalkıyorum maalesef. Bu özelliğimi kaybettim maalesef
yani diyeceğim o ki uyu gitsin aşko. Uyku cennetten bize verilmiş bir hediye
![]()
Bende de hiç yok bulantı vs pazartesi keseyi göreceğiz inşallah9 haftalık benim ama kiminde de hiç bulantı vs olmuyormuş.. Doktoruma da sordum hep bunları. Sizde son durumlar ne peki
Ay hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah :)Bende de hiç yok bulantı vs pazartesi keseyi göreceğiz inşallah![]()