• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR ACİL BAKAR MISINIZ

ssnnkk

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2024
167
22
13
27
Merhaba son reglim 15 nisan.
14 mayıs beta 752.21
16 mayıs beta 1657.69 tam 48 saat olmamıştı bu arada 45. saatte falan verdim
Doktor vajinal keseyi göremedi ama sorun olmadığını pazar günü tekrar gelmem gerektiğini söyledi.
Eve geldikten sonra vajinal ultrason için sürdüğü jeli silerken hafif kanama geldi
Sizce normal mi her iki durumda?

canım normal zaten regliye yakın akıntıyla kanamada gelir ara ara, zaten çağırmış doktor sen yine söylersin
Bazen stresten dahi olabiliyor vajina kadınların ikinci beyni gibi bir şey strese gerek yok

canım normal zaten regliye yakın akıntıyla kanamada gelir ara ara, zaten çağırmış doktor sen yine söylersin
Bazen stresten dahi olabiliyor vajina kadınların ikinci beyni gibi bir şey strese gerek yok
O aletten dolayı olabildiğini düşündüm bende zaten yine pazar gününe kadar kontrol edicem ama insan korkuyor işte 🥲

14 mayıs beta 752.21
Doktor vajinal keseyi göremedi ama sorun olmadığını pazar günü tekrar gelmem gerektiğini söyledi.
Eve geldikten sonra vajinal ultrason için sürdüğü jeli silerken hafif kanama geldi
14 mayıs beta 752.21
Merhaba keseniz göründü mü acaba benimde ilk betam 870 çıktı ikincisi 1.195 çıktı ama kese görünmedi dış gebelikten şüphelendi

Back
X