kizlar acil bakar misiniz...

Pakiinaz

My little Prınce
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
155
64
31
Bu konu var mi bilmyrm ama acil demem gerek.. Genital bölgem kaşiniyr sabahtan beri günlük 2-3defa çamaşır degstren biriym.. Hamileym 2 aylıkta..haftaya kontrlm var. Sanki biraz iç taraflarda kasinio gibi...travazol krem var kullansam ne olur kii daha fazla ilerlemesinden ve bebeği ne zarar gelecek diye korkuyrmm.. Allahm yardım et.. Hayrlisiylaa :anneadayı::nazar:

Bu konu var mi bilmyrm ama acil demem gerek.. Genital bölgem kaşiniyr sabahtan beri günlük 2-3defa çamaşır degstren biriym.. Hamileym 2 aylıkta..haftaya kontrlm var. Sanki biraz iç taraflarda kasinio gibi...travazol krem var kullansam ne olur kii daha fazla ilerlemesinden ve bebeği ne zarar gelecek diye korkuyrmm.. Allahm yardım et.. Hayrlisiylaa :anneadayı::nazar:
enfeksiyon olabilir ve dr.la gorusmeden ilac kullanma bence ilk is dr.na git
sadece bol suyla yikayip iice kurut,kesinlikle nemli kalmamasina dikkat et ve pamuklu ic camasiri kullan!

enfeksiyon olabilir ve dr.la gorusmeden ilac kullanma bence ilk is dr.na git
sadece bol suyla yikayip iice kurut,kesinlikle nemli kalmamasina dikkat et ve pamuklu ic camasiri kullan!
Ykyrm doktrma ilettcegm biraz ilik düş aldm rahatladm sanki... Mantar olablr mi acaba

canım geçmiş olsun ama ilaç kullanma doktora git o gerekeni yapar zaten. vajinal temizlikte vajinanın içini yıkama kimyasal ya da sabun filan kullanmamak gerek. Sadece suyla yıkamak gerekiyormuş çünkü yararlı bakterileri öldürüyormuş

Kullanmycagm bakalım hafta yada doktoruna iletym. Bu durumu

Sabun kullanma, iç çamasırını ütüleyip giyin, bölgeyi nemli tutmamaya çalış. Muhtemelen mantardan kaynaklı kaşıntı. Ve kesinlikle doktor tandevunu öne çek, bir hafta daha beklememeni tavsiye ederim.

Bende ayni durumdayim benim yara oldu artik o derece. Mantar cikti tabi ve doktor hemen krem ve fitil verdi. Bebege bi sakincasi yokmus. Umarim gecer cok rahatsiz edici :KK43:

Uff cok buyuk gecmis olsun benimde ilk aylarda olmustu kasintidan yirtasim geliyordu uc doktora gittim netten arastirdim sirkeli suyla bile sildim ama yok gecmedi tabi bunlari deneme sen sormadan en son Coresatin diye bi krem yazdi doktor devlet karsilamiyo cocuga etkisi yokmus arti bitkisel kaynakli dedi o çare oldu acil sifalar

Kızlar dun dayanamadım artik travazol krem kullanmıştı.sağlık ocağındaki doktora dedm. Bsey olmaz korkma dedi:KK43:( eczacyada sordum... Ay çok kotuydum uykudan uyanyrdm artık... Allahm korusun napim...bundan sonra camasrimi ütüleyp gycegm..çok sık idrara cıkıyorm ve çok su iciyorm galiba dedignz gibi nemli kalio pecetede acitio pek silemiyrm eskiden babannem küçük havlu gibi şey kullanırdı bende kullaniyim artik napimm:KK49::anneadayı::nazar:

X