- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
- 103
- Konu Sahibi Sinemyusuf
Mrb arkadaşlar ben 23 haftalık hamileyim ileri derecede idrar yolu enfeksiyonum var ilaç kullandım ama bi faydası olmadı ya bunun bebeğe ne gibi zararları var bilen varmı ve nasıl kurtuldunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapıyorum canım ama fayda etmiyor ya bide intihap inerken canım cok yanıyor inşallah geçer bugün tekrar gidecem dk bakalımBol bol su ic, tuvaletini sakın tutma, ic çamaşırını degistir surekli ve pamuklu ic çamaşırı tercih et, wcden sonraki temizligini cok dikkatli yap canım. Umarim en kısa zamanda iyilesirsin.
Ya benim korktuğum da o erken doğumCanım bebeğe bir zararı varmı tam bilmiyorum ama erken doğuma neden olduğunu duymuştum.sadece ilaç yetmez ustteki arkadaşın dediği gibi bol bol su iç kişisel temizliğine çok dikkat et
Canım korkma doktor onu takip ediyordur.Ya benim korktuğum da o erken doğum
Etmiyo canım çünkü düzenli bi şekilde gitmiyorum kontrollere küçük kızım var onu bırakıp heray gidemiyorum malesefCanım korkma doktor onu takip ediyordur.
Tuvaletin yaparken canın o kadar yaniyorsan artmış belki de.su ara gitsen iyi olur aslında.olmadi akşam esin gelince acile gidinEtmiyo canım çünkü düzenli bi şekilde gitmiyorum kontrollere küçük kızım var onu bırakıp heray gidemiyorum malesef
Bugün öğleden sonra gidecem sıra bulabilirsem girerim inşallah bebişime birsey olmasında benim canım yansın ben önemli değilimTuvaletin yaparken canın o kadar yaniyorsan artmış belki de.su ara gitsen iyi olur aslında.olmadi akşam esin gelince acile gidin
Cok gecmis olsun. 14 sene ağır idrar yolu enfeksiyonu cekmis bir insan olarak cok cok dikkat ediyorum benim de en buyuk korkum o, hamilelik doneminde enfeksiyon yasamak. Dikkat et canım kendine.Yapıyorum canım ama fayda etmiyor ya bide intihap inerken canım cok yanıyor inşallah geçer bugün tekrar gidecem dk bakalım
Sana da geçmiş olsun canım inşallah birdaha olmazsınCok gecmis olsun. 14 sene ağır idrar yolu enfeksiyonu cekmis bir insan olarak cok cok dikkat ediyorum benim de en buyuk korkum o, hamilelik doneminde enfeksiyon yasamak. Dikkat et canım kendine.
Geçmiş olsun bende de vardı.Dr başta ilaç verdi ama durduramadı.Sonra kanıma sıçradı enfeksiyon...Sonra direk iğne veremeyeceği için serumla enjekte etti iğneyi ve öyle geçti.Geçmiş olsun tekrar hayırlı doğumlar.Mrb arkadaşlar ben 23 haftalık hamileyim ileri derecede idrar yolu enfeksiyonum var ilaç kullandım ama bi faydası olmadı ya bunun bebeğe ne gibi zararları var bilen varmı ve nasıl kurtuldunuz
Sağol canım teşekkürler ederim sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun bende de vardı.Dr başta ilaç verdi ama durduramadı.Sonra kanıma sıçradı enfeksiyon...Sonra direk iğne veremeyeceği için serumla enjekte etti iğneyi ve öyle geçti.Geçmiş olsun tekrar hayırlı doğumlar.
Benim de ilk gebeliğim öyleydi ilaçlar fayda etmedi ama bu yeşillik dediğimiz roka tere ve maydanoz iltihaba çok iyi geliyor ben denedim iyi geldi ha bide haşlanmış soğanda iyi gelir yeşillikleri her yemek yediğinde tüketirsen iltihabın azaldığını görüceksinMrb arkadaşlar ben 23 haftalık hamileyim ileri derecede idrar yolu enfeksiyonum var ilaç kullandım ama bi faydası olmadı ya bunun bebeğe ne gibi zararları var bilen varmı ve nasıl kurtuldunuz
Sağol canım bilgi için deniycem inşallah geçerBenim de ilk gebeliğim öyleydi ilaçlar fayda etmedi ama bu yeşillik dediğimiz roka tere ve maydanoz iltihaba çok iyi geliyor ben denedim iyi geldi ha bide haşlanmış soğanda iyi gelir yeşillikleri her yemek yediğinde tüketirsen iltihabın azaldığını görüceksin![]()
Teşekkür ederimSağol canım teşekkürler ederim sana da geçmiş olsun
Emin ol çok faydasını göreceksin birde temiz bir atleti ısıtıp bikini bölgesine koyarsan iyi gelir bunu birkaç gün denemelisinSağol canım bilgi için deniycem inşallah geçer
Af buyur canım da maydonoz yazınca atlamak istedim konuya. Maydonoz doktorlar önermiyor nasıl o riski göze aldın ? Bende hafif şekilde atlattım enfeksiyonu bol su içerek 3 günde bitirdim enfeksiyon falan kalmadı. Doktorumu arayıp maydonoz söktürücü olarak kullansam bisey olur mu dediğimde bana tehlikeli olduğunu söylemişti :/Benim de ilk gebeliğim öyleydi ilaçlar fayda etmedi ama bu yeşillik dediğimiz roka tere ve maydanoz iltihaba çok iyi geliyor ben denedim iyi geldi ha bide haşlanmış soğanda iyi gelir yeşillikleri her yemek yediğinde tüketirsen iltihabın azaldığını görüceksin![]()
Can'ım kaynatıp suyunu içmediğin sürece bişey olmuyo bunu deneyen we faydasını gören biri olarak söyledim bunda bi sıkıntı bulunmuyor bunu doktorlar dahil herkes öneriyo doktorunun söylediğine şaştım belkide bebeğin küçükse oyüzden demiş olabilir ama dediğim gibi benim dışımda deneyenler çokAf buyur canım da maydonoz yazınca atlamak istedim konuya. Maydonoz doktorlar önermiyor nasıl o riski göze aldın ? Bende hafif şekilde atlattım enfeksiyonu bol su içerek 3 günde bitirdim enfeksiyon falan kalmadı. Doktorumu arayıp maydonoz söktürücü olarak kullansam bisey olur mu dediğimde bana tehlikeli olduğunu söylemişti :/