Kızlar acil bakarmısınız lutfen

Sinemyusuf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
425
124
103
Mrb kızlar ben 37+4günlük hamileyim ve akıntım çoğaldı böyle kahverengiye yakın gibi geliyor bu doğum belirtisi olabilirmi sizce

Sen bi doktora gorun cnm bnm hic basima glmedi bole bisey dogum olcagi gun sadece suyum geldi

Sen bi doktora gorun cnm bnm hic basima glmedi bole bisey dogum olcagi gun sadece suyum geldi
İlk bebeğim de kanla karışık gelmişti ama buda farklı o yüzden çözemedim doktora da gitmek istemiyorum yatırıyor hemen geçen gittim 3gün yatırdı

Ama ihmal etme onlar senin iyiligin icin yatirio Allh korusun ani bise olur gec kalrsin ama yine de sen bilirsin Allh korusun bebisini seni

Ama nişan kanla karışık olmazmı

NİŞAN kahve rengi sümüksü bir yapıda olur tabi kişiden kişiye farklılıkda göstere bilir
nişan gelirgelmez doğum hemen başlayacak gibi bir kesinlik yok doğum belirtilerinden sadece birisi buda ama aynı gün olur ama sonraki gün olur bunu süreç gösteriyor tabi suyunda gelmeye başladıysa hızlanmış demektir süreç
ama bir hastaneye gidip en kısa sürede nts çektir onlar yönlendirir zaten
okadar çok kitap okuyorumki sanki doğum yapmışım gibi bende:)

Sağol canım bilgin için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…